HABER: GAMZE ONAN


Ödemiş Özel Efe Rehabilitasyon Merkezi ve Özel oluşum Ortaokulu öğrencileri ortaklaşa bir etkinlik ile ödemiş engelsiz kafe önünde resim yaptılar.

Bu ay içeresinde bir protokol oluşan grup öğrencinin katıldığı resim etkinliğinde çocukların yatıkları çalışmalardan çok mutlu olduğunu belirten Ödemiş Özel Oluşum Ortaokulu Resim Ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Erdal Görgün , “Efe Özel Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte bir protokol gerçekleştirildi. Bu protokol çerçevesinde bundan sonraki senelerde de birlikte çalışmalar yapmak istiyoruz. Engelliler haftası münasebeti ile İngilizce bölümümüz tarafından organize edilen bir etkinlik oldu. Çocuklarımız yaptığı çalışmalardan ve düzenlenen etkinlikten çok zevk aldılar. Bu etkinlik ile amacımız okullar arası etkileşimi güçlendirmek.”

Özel Efe Rehabilitasyon Merkezi Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni Selin Tekin Avcı Özel Oluşum Kolejine desteklerinden dolayı teşekkür ederken, “biz de varız diyebilmek için gittik bizi kırmadılar destek oldukları için teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz bir şeyler yapabildiklerini gösterdikleri için kendilerini başarılı hissediyorlar. Son olarak bu isteğimizde bizi kırmayıp her türlü desteği gösteren özel oluşum kolejine böyle bir günün yaşanmasını vesile oldukları için teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi