HABER: YÜKSEL BALCI

Ödemiş’in Seyrekli Mahallesinde oturan 45 yaşındaki iki çocuk babası engelli Turan Kıvrak’a Mahalle çocukları motorcu amca adını taktılar.
Turan Kıvrak, akülü bisikletinin arkasına kendi yaptığı ufak kasa ile eşini ve iki çocuğunu taşırken, mahallede bulunan diğer çocuklar  “Turan amca ne olur bizi de bisikletine bindir” demelerine kıyamayan Turan Kıvrak, çocukları bisikletiyle köy meydanında tur attırıyor. Her akşamüzeri, Turan Kıvrağın bisikletini gören çocuklar, kendisine tezahürat yaparak “Turan amca, Turan amca, nolur biz de motoruna binelim” demeleri karşısında duyarsız kalmayan Turan amca, çocukları bisikletin arka kasasına bindirerek çok yavaş bir şekilde köy meydanından çocuk parkına kadar taşımaktadır. Bisikletin kasasına binen afacanlar el sallayarak etrafındaki insanları selamlamakta ve mutluluklarını gülücüklerle herkese göstermektedirler.

  Turan Kıvrak " Ben ne zaman kasalı akülü bisikletimle parkın önünden geçsem seslenirler, benden rica ederler. Onları kırmamak için kendilerine, sıkı sıkı tutunmalarını öneriyorum ve bunların ricalarını kırmayarak sokakları gezdiririm. Çocukları seviyorum, onların gönlü olsun mutlu olsunlar diye hayır diyemiyorum. Onlar bisiklet kasasına alarak yavaş yavaş köy meydanında dolaştırıyorum çocuklar bisikletime bindiklerinde şarkılar söyleyerek alkışlar eşliğinde kendinden geçiyorlar " 01.08.2015

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi