HABER: AYŞE AKYÜZ

 Ödemiş Belediyesi Engelsiz Kahve çalışanı ve Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği yönetim kurullu üyesi Mehmet Sundur, geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasının ardından taburcu olarak evine gönderildi.

Evinde dinlenen Sundur’u Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini sundu.

Konuyla İlgili olarak bir açıklama yapan Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk, Sundur ailesinin yardıma ihtiyaç duyduğunu Ödemişli duyarlı vatandaşlardan bu konuda yardım beklediklerini belirterek şöyle konuştu, “Engelsiz kahve personeli ayrıca derneğimizin yönetim kurulu üyesi engelli kardeşimiz Mehmet Sundur geçtiğimiz 7 Nisan Pazartesi günü bir motor kazası geçirmiş ve dün hastaneden taburcu olmuştur. Mehmet kardeşimizin maddi ve manevi olarak desteğe ihtiyacı bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı davranarak yapacakları küçük yardımlar ile ailemize katkıda bulunmalarını temenni ediyoruz. Yardımlar için Ödemiş Engelsiz Kahveden dernek yönetimine ulaştırabilirler” dedi.


 

Editör: Haber Merkezi