HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
 Ödemiş Asayiş ve Trafik polisi ekipleri, bayram tatili ve ziyaretleri için yola çıkan sürücüleri uykusuz, kemer takmadan araç kullanmamaları konusunda uyardı, kolonya ve şeker ikram ederek bayramlarını kutlarken durdurulan araç sürücüleri ise karşılarında kolonya ve şeker ikramını görünce çok mutlu oldular.

Ödemiş Trafik Tescil ve denetleme Büro Amirliği ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi yola çıkan sürücüleri uyarmak için kontrollerini arttırdı.  Ödemiş çıkışı İzmir yolu üzerinde gerçekleştirilen kontrollerde polis ekipleri sürücüleri durdurarak trafik kurallarını uymaları ve uykusuz araç kullanmamaları konusunda Şeker ve kolonya ikram ederek uyarılarda bulundu.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, bayram nedeniyle trafikte önlemlerinin artırdığını belirterek, “9 günlük bir Ramazan bayramı var. Bayram tatili dolayısıyla diğer illerden de şehrimize çok sayıda araç giriş ve çıkışı oluyor. Sürücülerimizin araçlarını daha rahat bir şekilde kullanabilmeleri için denetimlerimizi değişik zamanlarda yapacağız. Sürücüler lütfen kurallara riayet etsinler, hızlı araç kullanmasınlar. Bayram süresince trafik yoğunluğu yaşanacak. Bu yoğun trafik de bütün sürücülerimiz dikkatli olurlarsa inşallah kazasız bir tatil geçirirler. Emniyet kemerine önem versinler, mutlaka taksınlar” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi