Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Gençlik Tiyatrosu tarafından çevre ilçelerde gösterime sunulan “Nede Olsa İnsanız “adlı tiyatro oyunu Bayındır İlçe Emniyet müdürlüğünün daveti üzerine perdelerini Bayındır’daki tiyatro sever gençler için açtı.

 "İnsanat Bahçesi" ve "Kakoder" adlı iki oyundan oluşan tiyatro gösterimine liseli gençlerden ilgi yoğundu. Oyun bitiminde genç oyuncular Bayındırlı arkadaşları tarafından ayakta alkışlandılar. Oyun bitiminde Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Gençlik Tiyatrosu Oyuncuları günün yorgunluğunu müzik dinleyerek attılar. 

Genç tiyatrocuları Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis memurları yalnız bırakmayarak destek verdi. Amaçlarının sosyal projelerle, Ödemiş gençliğini diğer ilçe gençleri ile kaynaştırmak olduğunu belirten Polis Memuru Erkan Gencay, "Gençleri sosyal aktivitelerde bir rol sahibi yapmak ve onları gelecek için hazırlayarak, topluma yararlı bireyler olarak kazandırmak istiyoruz. Toplum destekli Polisler olarak gençlerin her tülü çalışmalarının yanındayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi