HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Açılışa Ödemiş Belediyesi Başkan vekili Hasan Gürgen, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş,  Ak Parti yönetim kurulu üyesi İbrahim Seran, Ödemiş Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Sav, AK Parti Ödemiş Eski İlçe Başkanı Halil Demir ve davetliler katıldılar.

Nazmi Yerlikaya, “Bugün burada Şekerci Gayrimenkul ve yatırım danışmanlığının açılışını yapacağız. İnsanlar helal kazanç için uğraşırlar.  Ailesine helal ekmek götürmek için uğraşır Allah c.c. Kuran ı Kerimde şöyle buyuyor. İnsan ancak çalıştığından başkası yoktur. İnsan ancak çalıştığını elde eder. Kardeşlerimiz Helal rızkın temini için burada bu işyerini açılıyorlar.  Ben bu işyerinin kardeşlerimize, Ödemişimize, hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Son zamanlarda emlak sektöründe birçok yenilik ve farklı hizmetlerin ortaya konduğu sektörde yenilik ve gelişime açık olarak hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten işletmeci Yasin Uzun; “Hızla gelişen Ödemiş’te emlak ve konut sektörü başlı başına özen ve önem isteyen bir meslek. Bizler Şekerci Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı olarak oluşturacak olduğumuz müşteri portföyümüzde her zaman dürüst ve ilkeli hizmet anlayışıyla hizmet edeceğiz. Sektörün yeniliklerini ve çağın gereksinimlerini anında müşterilerimize sunarak bizim gibi emlak sektöründe hizmet veren diğer arkadaşlarımızdan hizmet anlaşımız ile fark yaratmak istiyoruz. Tüm eş dost ve akrabalarımızı her türlü emlak ve danışmanlık hizmetlerinde profesyonel olarak yardım alabilmeleri için ofisimize bekliyoruz.” Dedi.



Editör: Haber Merkezi