HABER: FARUK ÇARK- AYŞE AKYÜZ

 Ödemiş ilçesinde yolda yürürken düşüp yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 5 Nisan'da Birgi Mahallesi'ndeki evinden camide namaz kılmak çıkan ve yürürken düşüp yaralanan Şevki Beraettin Kurun (85), tedavi altına alındığı Ödemiş Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

SAVCI, AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

Trafik kazası geçiren, şevki Beraettin Kurun’un geçtiğimiz hafta Cuma günü kaza yaptığını haber alan, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı, Ömer Faruk Yurdagül ise beş gündür Kurun ailesini yalnız bırakmadı.

Dün sabah yapılan otopsi sonrası Ödemiş Adliye Sarayı’nın önünde düzenlenen resmi törende Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç tarafından okunan duanın ardından Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül konuşmasında, “Hepimizin büyüğü olan ve aslında bizim dönemdeki arkadaşlarımızın tanımadığı fakat yıllar önce Ödemiş Adliyesi’nde Ağır Ceza reisi hâkimi olarak da görev yapmış değerli büyüğümüz ve aynı zamanda meslektaşımız, duyduğumuz kadarıyla ve yakınlarının anlattığı gibi çok sevecen ve çok iyi bir insan olduğu çevresindeki arkadaşlarına ve insanlara çok iyi davrandığı bilinen biriydi.  Ailesinin ve yakınlarının başı sağ olsun” dedi.

EŞİM MANEVİ KIZIYDI    

Ödemiş’te uzun yıllar avukatlık yapan Avukat Halil Tükel ise konuşmasında, “Emekli müfettiş aynı zamanda ağır ceza reisi olarak görev yapmış çok değerli bir büyüğümüzdü çok iyi tanırdım. Benim kızlarımın nişan yüzüklerini takıp nikâh şahitliklerini üstlenmişti. Eşim manevi kızıydı. Çok mütevazı bir insandı. Vatandaşlara çok iyi davranırdı ve yardımcı olurdu. Allahtan rahmet etsin mekânı cennet olsun. Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

Emekli müfettiş hakimin cenazesi Adliyede düzenlenen resmi törenin ardından, öğle namazına müteakip Ödemiş Büyük Camii’nden alınarak Zungurlu Mezarlığı’na defnedildi.  

 

 

Editör: Haber Merkezi