Haber: Tolga KIZGIN

Ödemiş’te elektrik kesintisi sebebiyle ev ve iş yerlerindeki elektrik ve elektronik cihazların arızalanması ve işlerin aksaması vatandaşı canından bezdirdi. Maddi hasarlara yol açan elektrik kesintisi vatandaşı zor durumda bıraktı.  Ara ara meydana gelen ani kesintiler sebebiyle çalışır vaziyetteki cihazların arızalanması ve işlerin aksaması sebebiyle özellikle işyeri sahipleri şikâyetçi oldu.

Kesintilerin daha önceden bildirilen bakım ve onarım şeklinde olmayan, bazen anlık olarak gidip gelen elektrik kesintilerinden dolayı elektronik eşyalar olumsuz etkileniyor. Programlanmış çamaşır makineleri, buzdolabı, bilgisayarlar, ampuller gibi evde kullanılan bütün elektronik eşyalar anlık gidip gelen elektrik kesintilerinden etkileniyor.

Konu ile ilgili şikâyetlerini gazetemize ileten vatandaşlar, ilgisizlikten şikâyetçi olduklarını belirterek, “Artık elektrik ve elektronik hayatımızın her alanında var.  Bakım ve onarım yapılacağı zaman, önceden haber verilmeden elektriğin kesilmesi sebebiyle zarar görüyoruz. Faturalarımız bir gün bile olsa geciktiğinde açma kapama cezası yazan GEDİZ A.Ş, ani elektrik kesintileri sebebiyle zarar gören biz vatandaşların sorununu görmezlikten geliyor. Bakım ve onarımların özellikle iş saatlerine denk getirilmemesini talep ediyoruz.” dediler.

Editör: Haber Merkezi