HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Son günlerde Facebook'ta Ege Sayfası adında bir sayfanın yapmış olduğu ve özellikle Ödemiş halkının beğenisini kazanan canlı yayınlar hem memleket hasreti çekenlere merhem olurken hem de yardıma muhtaç insanlara umut oluyor.

Ege Sayfasının Kurucusu ve Yöneticisi olan Cihan Kamer sayfanın kuruluş amacı ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Cihan Kamer, “Sosyal Medya sayfamız Ege Sayfasını kuralı yaklaşık 2 yıl gibi bir süre oldu. Sayfayı kurmamdaki amaç memleketimizin ve yöremizin doğal güzelliklerini insanlara tanıtmaktı. İlk olarak Ödemişliler ve Kirazlılar adıyla yayına açtığımız sayfamızın ismini bir süre sonra gelen yoğun talepler doğrultusunda Ege Sayfası olarak değiştirerek tüm Ege bölgesine hitap etmeye başladık. Şu anda 25bin üye sayısına ulaşan Sayfamızda sık sık canlı yayınlar yaparak elimizden geldiğince tanıtımlar yapıyoruz.

Kendi Allah vergisi doğal sunuculuk yeteneğimle ve kısıtlı imkânımızla canlı yayınlar yapmaya başlayalı yaklaşık 4 ay kadar bir süre oldu ve şu an çok güzel gidiyoruz. Ege Sayfası olarak amacımız sadece memleketimizin yöresel ve doğal ürünlerini, güzelliklerimizi tanıtmak değil aynı zamanda yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi insanları bularak onlara yardımcı olmaktır. Yavaş yavaş da bunları başarmaya başladığımıza da inanıyorum. Mesela geçtiğimiz günlerde Birgi Mahallesinde yaşayan ve Ödemiş halkının Birgi Cüceleri olarak tanıdığı Gülizar Yatağan adlı ablamızın bir hayali olan vefat eden Anne ve Teyzesinin mezarını yaptırmak istemesini sayfamızdan yaptığımız canlı yayın ile insanlara duyurarak bu hayalini gerçekleştirmesine vesile olduk ve bunun için Ege Sayfası ailesi olarak çok mutlu olduk. Ayrıca Gülizar ablamızın ailesine mezar yapımında destek olan Aydın Nazilli'den yardımsever genç girişimci Abimiz Emre Girgin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Genç girişimci Emre Girgin ise, “Gülizar Ablamızı uzun yıllardır tanıyorduk fakat böyle bir arzusu olduğunu Ege sayfasının yayınladığı canlı yayında gördük ve çok etkilendik. Ardından hiç zaman kaybetmeden kendisinin ziyaretine gittik. Kendisi ile konuşarak bu arzusunu yerine getirmek istediğimizi söyledik. Böyle bir hayır yapmak bize nasip oldu. Ege sayfasına Gülizar ablamıza yardım elimizi uzatmamıza vesile olduğundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Rabbim yardıma muhtaç olan herkesin yardımcısı olsun. Tüm duyarlı vatandaşlarımızın da aynı bizim gibi yardım elini hiç çekinmeden muhtaç insanlara uzatmasını diliyorum. Bu işlerde önemli olan karşı tarafın tarifsiz mutluluğu ve kazanılan sevaptır.. Umarım daha birçok yardıma ihtiyacı olan insanlara ulaşılır ve yardım eli uzanır. Ege Sayfası nezdinde Cihan Kamer kardeşimize yaptığı programdan ötürü tekrardan çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi