HABER: AYŞE AKYÜZ


Osmanlı Ocakları Ege Bölgesi Başkanlığı törenle açıldı. Mehteran Takımı’nın konser verdiği açılış töreninde Osmanlı dönemi kıyafetleri giyen görevliler vatandaşlara Osmanlı macunu, lokma ve şerbeti ikram etti.

Törende konuşan AK parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Osman Ocakları’nın her türlü siyasi oluşumun üstünde ecdada, milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir sivil toplum kuruluş olduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının desteklediklerini bildiren Dişli ; “Ecdadımızın güzel ahlakını, başarılarını,devlet ve aile yapısını tek tek gençlerimize anlatan bu hizmetleri yapan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını destekliyoruz.

Bu sivil toplu kuruluşuna başka bir anlam yüklemek yanlış olur. Önemli olan güven vermektir, istikrardır. Her şeyden önce nerede bulursanız bulunun sizlere inanlara güven vereceksiniz. Şu anda bir seçim ortamdayız. Ben burada siyasi bir mesaj vermek istemiyorum. Ama ben AK Parti’nin kurucularındanım ve AK Parti milletvekiliyim.Ne demek istediğimi burada bulunanlar ne demek istediğimi burada çok iyi anladığımdan şüphem yok” şeklinde konuştu.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdülkadir Canpolat Türkiye’nin önünde 2023 ve 2071  hedeflerinin bulunduğunu bu hedeflere giderken Osmanlı Ocakları olarak, Türk,Kürt,Laz,Çerkez,Roman,Alevi Suni gayri Müslim herkesi kucaklayan bir Osmanlı anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.Düzenlenen açılışa Osmanlı Ocakları Ödemiş İlçe Başkanı Ömer Girgin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi