Efe Özel Eğitimin sporcuları 194 ülkeden 7.500 sporcu, 20.000 gonüllünün yer alığı görkemli oyunlarda Türkiye'yi temsilen 7' li karma futbol branşında mücadele etti. 25 takımın katıldığı bu müsabakalarda 3.lük madalyasıyla ülkeye dönecekler.Efe

Özel Eğitim Merkezi adına açıklama da bulunan Ozan Uvaçin, "Uzun zamandır antrenörlük görevini yürüttüğüm bu camiada ilk kez 3 sporcu ile katılım sağladık. Bölgemizden 3 sporcunun milli görev için seçilmesi ve arkadaşlarımın oradaki başarısı beni daha da çok gururlandırdı. Sporcularım Mert Ateş, Mustafa Çepiç ve Sezer İnci'yi tebrik ediyorum. Bir çok sporcunun hayali olan bir şampiyonaya seçildiler. Orada tarifi olmayan tecrübeler ve kazanımlar elde ettiler. Büyük bir başarıya imza attılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Her fırsatta dile getirdiğim gibi yeter ki fırsat verin bizlerin yapamayacağı, başaramayacağı bir şey yok. Bu çocukların azimlerini mücadelelerini destekleyin. Son olarak bu yaşananları gerçeğe dönüştüren,bize bu fırsatı veren Özel Olimpiyatlar ailesine teşekkür ederiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi