Efe Özel Eğitim kan bağışında bulundu

Özel Kıymetcan Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  pek çok konuda olduğu gibi toplumumuzun daha hassas olması gereken kan bağışı konusunda da örnek olmaya devam ediyor.
Özel Kıymetcan Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen kan bağış kampanyasına kurum öğretmenleri personelleri ve veliler büyük ilgi gösterdi. Kan bağışı programı Kızılay Kan Merkezi doktorlarından Dr. İbrahim Karaca ’nın bizzat takibinde gerçekleştirildi.

Kan bağışının bir insanlık görevi olduğuna dikkat çeken Kızılay Kan Merkezi doktoru Dr. İbrahim Karaca , Özel  Kıymetcan Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  Yönetimine, öğretmenlerine , personeline ve velilerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.Ve karşılıklı görüşmelerle bu kan bağışının programa alınıp yıl içerisinde devam edeceğini belirtti.

Kıymetcan Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  müdürü Ozan Uvaçin, “Kıymetcan Efe Özel Eğitim  Kurumu olarak öğretmenlerimizin, personelimizin ve velilerimizin gönüllü olarak katıldıkları kampanyamızda toplanan kanların ihtiyaç sahiplerine en sağlıklı bir şekilde ulaştırılacağından hiç şüphemiz yoktur. Tek dileğimiz ihtiyaç sahiplerinin sağlıklarına kavuşmasıdır. Kan bağışı konusunda bizden yardımlarını esirgemeyen Kızılay görevlilerine ve kan bağışında bulunan herkese teşekkürü borç biliyoruz” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi