Özel Ödemiş Dünya Koleji Gençlik ve Spor Kulübü Genç Kız voleybol takımı başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

Guruptan çıkıp çeyrek finale yükselmeyi daha önce garantileyen Yıldız kız takım KSK Yıldız kız voleybol takımı ile yaptığı formalite maçını 3-2 kazanarak çeyrek final gruplarında avantajlı bir guruba düştü.

Dünya Koleji Yıldız Kızlar voleybol takımı Atatürk kapalı spor salonunda KSK yıldız Kız voleybol takımı ile yaptığı gurupta ki son maçında setlerde 0-2 geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayarak 3-2 galip geldi.

Önceki maçta guruptan daha önde çıkmış olmanın rahatlığı ile maça başlayan Ödemiş Özel Dünya Koleji setlerde bir anda 2-0 geriye düştü. 3.setten itibaren rakibine ağırlığını hissettirmeyi başaran takım önce 3. seti alarak durumu 2-1 yaptı.

 4.sette moralli başlayan ve bu sette başarılı hücum yapmakta zorlanan Ödemiş Özel Dünya Koleji servis etkinliği ile seti kazanmayı başardı ve durumu 2-2 yaparak maçı 5.ve final setine taşıdı.

5.sette rakibine hiç şans tanımayan Dünya Koleji Yıldız Melekleri bu seti 15-11 alarak maçı da 3-2 kazanmış oldu. Hedeflerinin yarı finalde mücadele etmek olduğunu belirten takım çeyrek finalde de başarılı olarak yarı finale çıkacaklarına ve kendilerine güvendiklerini ifade ettiler.

Grubunda Dikili Lodos Özates ve DSİ Spor ile yarı final mücadelesi verecek olan Dünya Koleji Yıldız Kız voleybol takımı gurupta ilk ikiye girmesi halinde yarı finale kalacak.  

Editör: Haber Merkezi