HABER: DİLEK AYVALI/ KAYNAK: KENT VİZYON DERGİSİ
Tire’de Siemens Bayisi olarak hizmet veren VEYİSOĞLU GRUP 1978 yılında  “Veyisoğlu Güneş Enerjisi” imalatıyla ticari hayatına başladı.

Müşterilerinden kazanmış olduğu güveni ve esnaflık tecrübesini 1999 yılında Siemens markası ve tüketici dostu teknolojileriyle birleştirerek ilk mağazasını Bayındır’da açan Emin Ergeneoğlu, güler yüzlü ve güvenilir hizmetle kısa zamanda büyüdüklerini ifade ederek, “İkinci mağazamız 2000 yılında Kemalpaşa’da hizmet vermeye başladı. Sürekli değişen teknoloji ve şartlar dâhilinde verdiğimiz hizmetin sürekliliğini sağlamak, hizmet ağımızı genişletmek ve kalıcı olmak en büyük amacımız oldu.  Bu kapsamda 2009 yılında üçüncü mağazamız Ödemiş’te hizmete başladı. Hedeflerimiz doğrultusunda 2017 yılında dördüncü mağazamızı Tire’de açtık. İzmir ilçelerinde hizmet veren en büyük bayi olduk. Yeni teknolojileri tüketicilerimizle en yüksek hizmet kalitesi anlayışı çerçevesinde buluşturarak ev teknolojileri sektöründe fark yaratıyoruz” dedi.

Yapı firmalarına yönelik projeler üretiyoruz
Veyisoğlu Siemens olarak her evde olmak istediklerini belirten Ergeneoğlu, “Gelişen teknolojiye uygun ürünlerimizi kullanıcıların hizmetine sunarak teknolojik ürünleri uygun fiyatlarla kullanıcılarla buluşturuyoruz. Yapı firmalarına yönelik projeler üretiyoruz. Yapı firmalarının olmasa olmaz argümanlarına ankastre ürünlerde eklendi firmaların ürün kalitelerini görselde de ankastre ürünlerle taçlandırıyoruz. Kalitenizi Siemensle taçlandırıyoruz. Firmamız buna yönelik proje departmanıyla da yapı firmalarına çok cazip fiyatlarla yaşam alanlarında ihtiyaç duyulan tüm teknolojik ürünleri proje kapsamında fiyatlandırarak hizmet vermekteyiz. Şunu çok iyi biliyoruz, satın aldığınız evinizdeki ürünler ne marka ise onun üzerinden devam ediliyor. Bu bilinçle müteahhit firmalara en ekonomik ve projelerine uygun ürün projesi geliştiriyoruz. Buna yönelik departmanımız yapı firmaları ile sürekli görüşerek teknolojimizi yani Siemens’i anlatıyoruz. Gerek Ödemiş’te gerek Tire’de ve İzmir’de projelendirdiğimiz memnun firma ve müşterilerimiz var” dedi.

Siemens Home Connect ile geleceğe doğru bir adım daha atın
Teknolojik yenilikler dünyasının sürekli geliştiğini ve de giderek cihazların da akıllandığını belirten Ergeneoğlu, “Giderek daha çok sayıda cihaz bağlanıyor ve akıllanıyor. Ve şimdi, bu gelişmeler artık Wi-Fi özellikli Siemens Ev Aletleri ve Home Connect ile evlere de girdi. Yeni bağlantıların günlük yaşamınızı nasıl yeniden tanımladığını Siemens ile keşfedin ve geleceğe doğru bir adım daha atın. Wi-Fi özellikli Ev Aletlerini Home Connect Uygulaması ile çalıştırmak zaten mümkündü. Ancak şimdi bu teknoloji ev aletlerinizin başka aletlere de bağlanmasını sağlayarak evinizi bağlantılı bir eve dönüştürüyor. Bu bağlantı, sunduğu birçok yeni olanak ve fırsatla birlikte günlük yaşamınızın her alanını zenginleştiriyor” dedi.

İstediğiniz her yerden ulaşın
Siemens Fırın, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, buzdolabı ve bulaşık makinelerinde Home Connect özelliklerinin etkin olduğunu kaydeden Ergeneoğlu, “Örneğin kullanımı kolay uygulamayla, nerede olursanız olun, bulaşık makinenizin yıkama programını seçebilir ve başlatabilirsiniz. Tab Counter, bulaşık makinenizin parlatıcı veya deterjanının bitmek üzere olduğunu size anlık bildirimlerle hatırlatır. Kurutma makinelerinde de çamaşırlarınızı kendi günlük programınıza uydurun. Home Connect Uygulaması ile çamaşırlarınızın tam olarak istediğiniz zamanda hazır olması için istediğiniz her an, bulunduğunuz her yerden program seçeneklerini kolayca seçebilir ve kurutma sürecini başlatabilirsiniz” dedi.

Editör: Haber Merkezi