HABER: GÜLÇİN ÖNEM
Torbalı- Bayındır- Ödemiş- Kiraz bölünmüş yol çalışmaları devam ederken, Kaymakçı-Ödemiş arasında da çalışmalar başladı.
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in bölgemizin gelişimi için çok önemsediği projelerden biri olan Torbalı- Bayındır -Ödemiş- Kiraz bölünmüş  yol çalışmalarının son kısmında çalışmalar başladı.  Belediye Meclis üyesi Halil Güler ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı açıklamada; “Yapımı devam eden Torbalı- Bayındır- Ödemiş- Kiraz bölünmüş yol çalışmalarında en sorunlu bölgede çalışmalar başladı. Burası sürekli kazaların olduğu bir bölge. Çalışmaların başlaması için vatandaşlarımızın feragatname verdi.  Kamulaştırmayı beklemediler. Kendilerine teşekkür ederiz. Kaymakçı kısmında kamulaştırma çalışmalarında karşılaşılan sıkıntıların çözülmesinde gösterdiği ilgiden dolayı Meclis üyemiz Halil Güler’e de teşekkür ederim. Bölünmüş yol çalışmalarının ilkkurşun tarafı bitmek üzere.
Kiraz Kaymakçı arasında çalışmalar hızla devam ediyor. Bu çalışmaların başlamasında Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katkıları büyüktür. Başbakanımızın ve Ulaştırma Bakanımızın talimatlarıyla çalışmalar hızlanmıştır. Bölgemizde yapılan her türlü yatırımın gerçekleşmesinde olduğu gibi bölünmüş yol çalışmasına da verdiği destekten dolayı Sayın Başbakanımıza, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımıza ve bölge müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi