Sekizi kadın toplam 50 kursiyer belgelerini aldılar. Ödemiş Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde açılan ve 4 gün devam eden kursa 70 kursiyer katıldı. Bunlardan 50’si belgelerini alarak, 25 Kg Drone kullanabilme sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadılar.  Geleceğin en ilginç alanı olan drone kullanma kursuna kadınlı erkekli 70 kişinin müracaat etmesi ilgi ile karşılandı.

Kulüp Başkanı Mustafa Kaçan, “Birçok yerde açtığımız drone kursları özellikle gençler arasında büyük ilgi gördü. Çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Ödemiş’te açtığımız 4 günlük kursa 70 kişi müracaat etti. Bunlardan 50 kursiyer  İHA (pilotluk hava aracı) sertifikasına sahip olma imkanına kavuştular. kursiyerler Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne müracaat edebilirler. Drone kullanma, geleceğe dönük önemli bir çalışmadır. Bunu kullanmak için mutlaka kurstan geçmek gerekiyor bizde bunu yaptık. Kursa katılan ve belge alan arkadaşlarımızı kutluyorum”

Kursa katılanlardan Kadir Yücel, “Eşim Nazan ile birlikte kursa katılmaktan ve belge almaktan son derece mutluyuz” dedi.

Editör: Haber Merkezi