HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Demokrat Parti’nin Genç Dinamik Belediye Başkan adayı Halis Danagüden, Ödemiş’te çıkan ittifak dedikoduları üzerine Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Demokrat Parti Ödemiş Belediye Başkan adayı Halis Danagüden, “ Demokrat Parti Celâl Bayar’dan, Adnan Menderes’e, Süleyman Demirel’den bugüne genç lideri Gültekin Uysal ile “Büyük Türkiye” sevdalıların buluştuğu 73 yıllık koca bir çınardır. İki kutuplu siyaset Türkiye’ye “fetret dönemi” yaşatmıştır. AKP ve CHP kayıkçı kavgasında örtülü işbirlikleri ile Türkiye’yi çıkmaz sokaklara sokmuştur.

Türkiye’nin bu iki partinin yarattığı çözümsüz siyasetten çıkması zorunludur. Gayrı milli siyasi tavrın pratiğe yansıtılmış hali Cumhurun olmadığı Cumhur İttifakı ve Milletin olmadığı millet ittifakıdır. Bu İttifaklar kutuplaşan ve çözümsüzleşen siyasetin birer yansımasıdır. Demokrat Parti bu iki kutuplu çözümsüzlüğe Mecbur  ve Mahkum olmadığımızı vatandaşlarımıza hatırlatarak Çarenin yine, yeni, yeniden Kırat’ın Demokrat Parti’nin olduğunu izah etmektedir.

Çiftçi, köylü, esnaf, emekli, işçinin dostu Büyük Türkiye’yi Sosyal adalet ile yeniden inşa edecek parti Demokrat Partidir. Kırattır.  Aslan sosyal demokratlara Sosyal demokrasi yi Adalet ve Kalkınma Partililere Adaleti öğretecek olan da Demokrat Partidir. Milletimiz ve elbette Ödemişli hemşerilerimiz Atatürk’ün “Atatürk’ü sevmek milli ibadettir “ diyen kadim yol arkadaşı Celal Bayar’a kurdurttuğu ve Türk demokrasisini yüz akı Demokrat Partimizi ve Kıratımızın saf ve temiz yüksek ahlaklı siyasetini özlemiştir. İzmir’i ve Ödemiş’imizi alnının akı ile büyük hizmetler vererek yönetmiş Demokrat Parti Ödemiş’te yeniden sizlerden yetki istiyor değerli Ödemişli hemşerilerimiz.

Demokrat Parti tarihi misyonuna uygun şekilde sadece Millete güvenmektedir. Millete yabancı, PKK ile iş tutma yarışında, FETÖ ile işbirliğinde birbirlerinin ruh ikizi olan AKP ve CHP liderliğindeki ittifaklara aldanma-aldatılma Ödemiş! Çare yine-yeni-yeniden Demokrat Parti-Demir Kırat."

Ödemiş'i PKK-FETÖ yoldaşlarından, CHP-AKP tahterevalli siyasetinin çözümsüzlüğünden kurtaracağız."

Danagüden, "Genel Başkanımız Gültekin Uysal, ailesi-kendisi de bir Ödemiş Efes’i olan İzmir BBB Adayımız Av. Tarcan Ülük , Ödemiş Belediye Başkan adayı olarak Ben Halis Danagüden ve Meclis üyesi arkadaşlarımız Büyük Türkiye,  Atatürkçü, Cumhuriyetçi Türkiye sevdamız ile Ödemiş’imizde yetkin, donanımlı kadrolarımız ile göreve hazırız ve talibiz. Hiç kimsenin değirmenine su taşımayacaktır artık Demokrat Parti. Direniş Demokrat Parti için sonlanmış diriliş başlamıştır.

CHP PKK desteğini aramakta, AKP onla yarışmakta-FETÖ ’ye her iki partide çanak tutmaktadır. Demokrat Parti ise Türk milletinden başka hiçbir güce hizmet etmeden Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin izinde Demokrat Parti belediyeciliği ile Ödemiş’e hizmet vermek azmindedir. Büyükşehirde hemşerin Ödemiş’in evladı Av. Tarcan Ülük ile Ödemiş’te de Ödemiş’in has  evladı Halis Danagüdene güç ve destek ver Ödemiş İki kutuplu bu düzeni bitirirse Demokrat Parti bitirir. Bunu bilen İttifakların çaresizliği Genel Başkanımızın ve İzmir BBB Adayımızın Ödemiş’i ziyaretinde açığa çıkmış, ifşa olmuştur. Kaymakamlık ve emniyet Kıratın seçim çalışmasını engellemek istemiştir. Bu ayıp hem AKP’nin hem bu duruma sessiz kalan ve hatta onaylayan CHP’nin ayıbıdır. Ancak darağaçlarında Başbakanını, bakanlarını şehit vermiş Demokrat Parti-Kırat geri Asım atmaz-atmayacaktır. Ödemişi PKK-FETÖ yoldaşlarından, CHP-AKP tahterevalli siyasetinin çözümsüzlüğünden kurtaracağız."

"KIRAT'IN SÜVARİLERİ SENİ HİÇ ALDATMADI, YANILTMADI"

Danagüden "Önce Cenab-ı Allah’a sonra Ödemişli hemşerilerimizin ferasetine güveniyoruz. Mühürü Kıratın böğrüne vurun! Kırat’ın süvarileri seni hiç aldatmadı-yanıltmadı. Dün Bayar’ı, Menderes’i, Demirel’i, Özal’ı izledin pişman olmadın...

Demokrat Partinin genç lideri Gültekin Uysal’ı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ödemişli hemşerimiz Av. Tarcan Ülük’ü izle. Ödemişte ise Halis Danagüdene ve Meclis üyelerine güç ver. Destek ol. Bitsin bu haramzade dönem. Kıratı şahlandır. Kırat' i şahlansın ki Ödemiş kurtulsun, Türkiye kurtulsun. Yeter Söz Ödemiş’in Tedbir bizden, Karar sizden Tevekkül Allah’tan

Selam ve Saygılarımızla"

Editör: Haber Merkezi