HABER:GAMZE ONAN
 Toplantıya katılan CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez’de Ankara dönüşü referandum sürecinde yapacakları çalışmaları paylaştı.

Yaşanacak süreçte Ödemiş’in 99 mahallesinde çalmayacakları kapı kalmayacağını belirten Başkan Nazan Dönmez, “Bu seçimin partiler üstü bir seçim olduğunu” ifade etti.

Yapılan basın açıklamasında konuşan Dönmez, “Nisan ayında yapılması planlanan başkanlık sistemi referandumu öncesi CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Ankara’da il ve ilçe başkanlarımız ile bir toplantı yapıldı. Toplantımıza Türkiye genelinden yüzde doksan beş oranında büyük bir katılım sağlandı. Yapılan toplantımızda neden hayır dediğimiz maddeler halinde anlatıldı ve bu maddelerin vatandaşlarımıza anlatılması istendi. Referandum’da Cumhuriyet Halk Partisi neden ‘hayır’ diyor bu düşünceyi en iyi şekilde vatandaşlarımızı anlatacağız. Bizler demokratik parlamenter yönetimden yanayız. Bu seçim herhangi bir hükümet ya da belediye başkanlığı seçimi değil. Bu seçim ülkemizin demokrasisinin ve cumhuriyet kazanımlarının seçimidir. Bu anlamda her vatandaşımızın da bu seçime giderken geleceğimiz, çocuklarımız için duyarlı olması gerekmektedir. Biz İlçe Örgütü olarak normalde de yarın seçim varmışçasına çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Bu süreçte de 99 mahallemize ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Ödemiş ziyaretini de değerlendiren Başkan Nazan Dönmez, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tüm gücüyle ilçeye hizmet getirdiğini söyledi.

“Aziz Kocaoğlu yarın Ödemiş’te”

Nazan Dönmez, “Referandum süreci başlangıcında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu, İl Başkanımız Asuman Ali Güven ve il yöneticilerimiz bugün Ödemiş’e ziyaret edecekler. Referandumda Ödemiş’te yapılacak çalışmalar için destek verecek olan Belediye ve il başkanımız süreci İzmir’de Ödemiş’ten başlatacaklar. Bugün saat 14.30’da Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ve il yönetimimiz partimizde olacak.”

“Cuma gecesi dayanışma yemeği düzenleniyor”

Cuma gecesi yapacak oldukları dayanışma yemeği ile ilgili bilgi veren Başkan Dönmez, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz CHP Ödemiş birlik, beraberlik ve dayanışma gecemizi Cuma gecesi Ödemiş Düğün ve Kongre Merkezinde düzenliyoruz. Gecemize birçok milletvekilimizi, komşu ilçe örgütlerimizi ve partililerimizi davet ettik. Kalabalık ve coşkulu bir dayanışma gecesi olacağını düşünüyorum. Gecemizde de neden ‘hayır’ dediğimizi partililerimize anlatacağız. Herkese hayır’lı günler diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi