Geçtiğimiz gün Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı ile ilgili olarak terörü ve onu besleyenleri lanetlediklerini belirten Ödemiş CHP İlçe Örgütü adına Ödemiş CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez bir basın açıklamasında bulundu.

“Terörün çirkin yüzünü gördük”

 “20.07.2015 günü tüm Türkiye içimizi acıtan, vicdanlarımızı sızlatan bir terör saldırısı haberi ile sarsıldı. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde canlı bomba eylemi sonrası 30 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, yüze yakın vatandaşımızın yaralandığı haberi ile bir kez daha terörün çirkin yüzünü görürken, hep birlikte terörü ve ülkemizdeki maşalarını lanetliyoruz.”

“Bu cani saldırı gençlerin umutlarına karşı yapılmıştır.”

 Bu canice ve hunharca saldırı; vatandaşlarımız arasında oluşturulmak istenen dayanışmaya, halkımızın özgürlük özlemlerine, birlikte yaşama iradesine, gençlerin umutlarına karşı yapılmıştır. Terör örgütleriyle dans edenlerin ülkemizi soktukları durumlara şahit olduk. Bugün herkesin teröre ve vicdanı olmayanlara karşı daime günüdür. CHP Ödemiş İlçe Örgütü olarak terörü ve O’nu besleyenleri lanetliyoruz. Ülkemizi kan gönlüne çeviren saldırıda hayatını kaybeden 30 yurttaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, sabır ve metanet, saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

                                                                 

 

Editör: Haber Merkezi