HABER: DİLEK AYVALI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar bozdurma çağrısının ardından Türkiye’de değişik kampanyalar düzenlenirken, ilk defa bir akaryakıt istasyonu kampanya düzenledi.

İzmir’in Tire ilçesinde hizmet veren akaryakıt istasyonu sahibi iş adamı Ak Parti Tire Gençlik Kolları Eski Başkanı Efdal Gül, yaptığı çağrıyla vatandaşları dolar bozdurmaya davet etti.

300 dolar ve üzeri para bozdurup dekontunu istasyona getiren herkese, 30 liralık akaryakıt ya da LPG ücretsiz olarak verilecek.

Kampanyanın başladığını ve pek çok kişinin katılım gösterdiğini belirten iş adamı Efdal Gül AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Amerika’nın geçmişten beri ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne darbe vurmaya yönelik birçok girişimi oldu. Bizi yıkamayan her darbe girişimi bizi daha da güçlendiriyor. Allah’ın izniyle bu Dolar oyunundan daha güçlü bir Türkiye olarak çıkacağız. Dolar istediği kadar yükselsin. Doların bizden satın alamayacağı çok şey var. Vatanımız gibi. Bayrağımız gibi. İnancımız gibi. Sarsılmayan irademiz gibi. Kuru ekmek yeriz ama ABD’ye boyun eğmeyiz. Millet olarak üzerimize oynanan tüm oyunları boza boza bu günlere kadar geldik. Şimdi de kur oyunu ile ekonomimizi alaşağı etme girişimiyle karşı karşıyayız. Bu güzel vatanımızı kimseye peşkeş çektirmeyiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi