HABER: NAZİF HARUPÇU


Polis, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlarımızı bilinçlendirmek uyarmak amacı ile hazırladığımız Pankartımızı PTT önüne asarak vatandaşlarımızın mağdur olmamalarını sağlamaya çalıştık.

Ödemiş Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyarmaya devam ediyor. İlçe genelinde çalışmaları ile vatandaşların, gençlerin ve çocukların devamlı yanında olup onlarla yeni projelere imza atıp halkın güvenlerini alan Toplum Destekli polisler, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyarmaya ve bu tür olaylara kanmamaları için görüşmelerini yapmaya devam ediyor.

Bankalara, halkın yoğun olduğu yerlere el broşürleri ve stecarlardan sonra PTT ve Bankaların önlerine büyük boy bilgilendirici afişler asarak halkın dolandırıcılara karşı uyarmaya ve bu tür kişilere inanmamalarını anlatıyorlar. Bu tür çalışmaların her zaman devam edeceğini belirten Polis Memuru Murat Tetik " Halkımızın dolandırıcılara inanmamalarını ve onlara kanmamaları için birebir banka önlerinde ve PTT önlerinde vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Bu çalışmalarımız ile de onların daha dikkatli olmalarını sağlamaya çalışıyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi