Ödemiş’te okulların tatil olmasıyla çocuklarını sağlıklı ortamda ve deneyimli doktorlara sünnet ettirmek isteyen aileler, sünnet olacak çocuklarıyla Ödemiş Devlet Hastanesine başvuruyor.

Operatör Doktor Hasan Avcı, sünnet ettiği 5 aylık Süleyman Efe Atar’a sünnet ettiği 5 bininci çocuk olması sebebiyle çeyrek altın hediye etti.

Operatör Doktor Hasan Avcı açıklamasında, “Küçük Menderes yöresinde sünnet ihtiyacının çoğunu karşılamaktayım. Ortalama günde 25-30 arası lokal anestezi ile sünnet işlemi yapıyoruz. Bu yörede bir tek ben yaptığım için özellikle İzmir’in ilçeleri Beydağ, Kiraz, Tire, Menemen, Çiğli’den ziyade Manisa ve Aydın’ın ilçelerinden gelen oluyor. Benim bir geleneğim vardı, 3 bininci ve 4 bininci çocuğa çeyrek altın taktım. Ödemiş Devlet Hastanesi’nde şimdi yine 5 bininci çocuğa da çeyrek altın taktım. İnşallah 6 bin olursa ona da takarım. Özellikle şu sömestr tatilinde 10-12 günlük dönemde 500’e yakın sünnetimiz var, yarısını yapmış bulunuyoruz. Her yaz ve tatil dönemlerinde günde otuza yakın sünnet işlemi yapıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi