Kadıoğlu Yapı Mühendislik A.Ş. kaliteli, tecrübeli ve hızlı çalışmalarıyla öne çıkıyor.

Ödemiş’te doğalgaz ana hat döşeme çalışmaları dört koldan, hızla devam ederken, doğalgaz ve buna bağlı sektörlere canlılık ve heyecan geldi. Birçok kaliteli marka ile çalışan Kadıoğlu Yapı Mühendislik A.Ş sahibi Ahmet Kadıoğlu, döşenecek sistemler için fiyatların malzeme markalarına göre değişiklik gösterdiğini belirtti. Kadıoğlu, evlerine doğalgaz tesisatı döşetmek isteyen vatandaşların güvenilir firmalarla çalışması gerektiğini ve yapılan sözleşmelere dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti.

Uzman kadro

Uzman ve deneyimli kadrosuyla, her geçen gün büyümeye devam eden, profesyonel çalışmalarıyla kalitesini ispatlayan ve adından sıkça söz ettiren, Kadıoğlu Yapı Mühendislik A.Ş, İzmir, Manisa ve Tire ilçesinin ardından Ödemiş’te de kaliteli çalışmalarıyla öne çıkıyor. Kadıoğlu Beton ve Kadıoğlu Mekanik firmalarının birleşmesiyle kurulan ve gücüne güç katan Kadıoğlu Yapı Mühendislik A.Ş. geçtiğimiz yıl Mayıs ayında, Makine Yüksek Mühendisi Ahmet Kadıoğlu tarafından kuruldu.

1 ya da 2 gün içinde teslim

Ahmet Kadıoğlu, “Kadıoğlu Mekanik ve Kadıoğlu Beton olarak yıllarca önemli işlere imza attık. Çeşitlilik ve hizmet kalitemizi artırmak adına bir üst çatı şirketi kurmaya karar verdik ve geçtiğimiz yıl mayıs ayında Kadıoğlu Yapı Mühendislik A.Ş şirketini kurduk. Ödemiş’te şuan 20-25 çalışanımızla hizmet veriyoruz. Doğalgaz tesisatı döşetmek için talepte bulunan müşterilerimize ücretsiz keşif, dairesine en uygun ısıtma sistemi ve doğalgaz tasarımı yapıyoruz. Müşteri ile imzalanan sözleşmenin ardından, 1 ya da 2 gün içerisinde doğalgaz tesisatını tamamlıyoruz. İzmir, Tire ve Manisa’da da bu işi yaptığımız için uzman bir kadroya sahibiz. Ödemiş’te yaklaşık 1,5 yıldır yaptığımız çalışmalarımızda ev ve iş yerlerine doğalgaz dönüşümlü sistemler döşedik.”

Bunlara dikkat!

“Vatandaşlarımızın kalıcı, güvenilir ve kaliteli firmaları seçmeleri önemli. Vatandaşlarımız, İzmirgaz yetki belgesi olmayan, insanlarımızı kandırmak isteyen, yine bünyesinde yetki belgesi bulunmayan kaynakçı, usta ve mühendis barındıran firmalardan kendilerini sakınmalıdırlar. Ayrıca firma ile müşteri arasında yapılan sözleşmede, kullanılacak olan malzemelerin markaları tek tek yazılmalı, döşenen tesisatın sözleşmede yazan maddelere uygun olup olmadığına dikkat edilmelidir.”

“Yaptığımız işin arkasındayız”

“Doğalgaz tesisatını önceden döşetmek vatandaşlarımızın yararına olacağı gibi gaz açma sürecinde, müşteriye kolaylık sağlayacaktır. Her zaman yaptığımız işin arkasında duruyoruz ve gaz açımı sonrasında da müşterilerimizin arkasında duracağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.



 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi