Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksek Okulu Müdür yardımcısı Doç. Dr. Funda Yoldaş akademik kariyerini daha da güçlendirerek hazırladığı makale Uluslararası Üniversiteler platformunda kabul görerek Bosna Hersek’e davet edildi.

5. İnternational Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2014” Sempozyumu 23 Ekim-26 Ekim tarihleri arasında Bosna Hersek’te düzenlenecek. Bosna-Hersek, İtalya, Sırbistan, Japonya, Yunanistan Üniversitelerinin yer aldığı Bilimsel kurula Makale gönderdi. Kurulun makaleyi kabul etmesinin ardından burada sunum yapmak üzere davet edildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Doç. Dr. Funda Yoldaş şunları söyledi, “Bosna Hersek’te düzenlenen Uluslararası sempozyuma makale gönderdim. Üniversite bilim kurulları makalemi incelediler ve kabul ettiler.Ardından da 4 gün sürecek sempozyuma davet ettiler. Ben bu sempozyumda katılımcılara poster sunumu yapacağım. Soru sorulacak ve katılımcıların sorularını cevaplayacağım. Bosna-Hersek’te düzenlenen bu ilk yurt dışı programım olacak.Bu sempozyumda Hem okulumuzu, Hem Ödemiş’i, Hem de Ülkemizi tanıtma imkânı da bulacağız. Ödemiş’te ve Okulumuzda yapmış olduğumuz bilimsel aktivitelerle ilgili sunumu yapacağız” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi