İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezbahalar Şube Müdürlüğü Ödemiş Mezbahası işçilerinden Nazım Cömert DİSK İzmir 2nolu Şubesi Mezbahalar Güney Bölgesi temsilcisi seçimlerinde aday olarak seçime girmişti. Geçtiğimiz gün İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğünde yapılan seçimde işçilerin oylarını alan Nazım Cömert temsilci oldu.
2 yıllığına göreve gelen Nazım Cömert seçimin kazanının işçilerin olduğunu söyleyerek görev süreci boyunca işçilerin haklarını savunacaklarını söyledi.
Cömert şunları ifade etti: “DİSK İzmir 2nolu Şubesi Mezbahalar Güney Bölgesi temsilci seçimlerinde aday oldum ve arkadaşlarımın oylarıyla göreve geldim. DİSK İzmir 2nolu Şubesi Mezbahalar Güney Bölgesi temsilcisi olarak görev sürecimiz boyunca işçi arkadaşlarımızın haklarını savunacağız her zaman işçilerimizin yanında olacağız. Bizler emeğimizle hayatımızı kazanıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçimde de destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”
Yapılan seçimde Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar da işçilerin yanında yer aldı. Başkan Dalar, seçimi kazanan temsilci Nazım Cömert’e görevinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi