Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım bugün saat 15.30 da Tire’de olacak. Helikopter ile Tire Organize Sanayii Bölgesi’ne inecek olan Cumhurbaşkanı ve Başbakanı burada Tire Sütaş Süt Fabrikasının açılışını gerçekleştirecekler ve burada halka hitap edecekler.

Bakanlar ve İzmir Milletvekillerinde programa katılması bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ak Parti İzmir Milletvekillerinin tamamının programa katılması bekleniyor.

TİRE’DE HEYECAN

Öte yandan Tire’de vatandaşlar bugünkü programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile buluşacakları anı heyecanla bekliyor.

HELİKOPTER İLE GELECEK

Helikopter ile Tire’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı, tören alanına inecek ve törenin ardından aynı şekilde helikopter ile bölgeden ayrılacak. Tüm Tirelilerin davetli olduğu bu büyük açılış törenine halkın büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

ÜCRETSİZ ARAÇLAR KALKACAK

Ani gelişen bu özel programla ilgili olarak İzmir İl Başkanlığı ile birlikte hazırlıklarını tamamlayan AK Parti Tire İlçe Başkanlığı, tören günü Organize Sanayi Bölgesi’ne vatandaşları taşımak üzere çok sayıda toplu taşıma aracı kiraladı. Araçlar AK Parti İlçe binası önünden kalkacak olan araçlar ücretsiz olarak isteyen tüm vatandaşları Tire OSB’deki Sütaş fabrikasına taşıyacak. Ayrıca, Tire’deki programa Ödemiş, Kiraz, Bayındır, Beydağ ile İzmir’in komşu illerinden de vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Tire’deki açılış törenine yoğun katılım gösterecekleri alınan bilgiler arasında

Editör: Haber Merkezi