HABER: AYŞE AKYÜZ





Ödemiş’te 14 yıldan beri pastacılık sektöründe fark yaratan tatları Saraçoğlu Caddesinde bulunan birinci şubesinde Ödemişli vatandaşlarla buluşturan Devecioğlu Pastanesi farklı bir versiyonuyla Ödemiş Devlet Hastanesi arkasında ikinci şubesini açtı. Kalabalık bir misafir kitlesiyle açılan Devecioğlu Pastanesinin açılış törenine Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek, Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç, Ödemiş Belediyesi Meclis üyeleri ve AK Parti Milletvekilli aday adayı Hamit Bülbül katıldı.

Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç tarafından açılışta dua edildi. Bilgiç’in duasının ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem “Öncelikle bu işyerinin kardeşimiz Sedat Fidan’a hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ödemiş yeni bir mekân kazanmanın güzelliğini bugün bu açılışla yaşıyor. | | | | Ödemiş ekonomisi içinde bir katkı olacak yeni işletmemizi çıkmış olduğu yolda Allah utandırmasın. Kendilerine bereketli ve bol kazanç diliyorum.”

Konuşmanın ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek, Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç tarafından açılış kurdelası kesildi. İşletme sahibi Sedat Fidan tarafından açılış törenine katılan misafirlere Arnavutluk’a özgü Trileçe tatlısı ikram edildi. Ödemişte bir ilk olan Trileçe tatlısı açılışa katılan konuklar tarafından büyük bir beğeni aldı. Farklı lezzet meraklıları için yeni bir seçenek olan Trileçe tatlısı Devecioğlu pastanesinde frambuazlı ve karamelli olarak satışa sunuluyor.

Editör: Haber Merkezi