Dünya Eğitim Kurumları öğrencilerine ücretsiz Office 365 kullanım imkânı sunuyor. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Özel Dünya Koleji eğitimde kalite çıtasını en üst seviyede tutmaya devam ediyor.

Öğrencilerin eğitim öğretim hayatını kolaylaştırmak, hem de teknolojiyi yakından takip etmeleri için Özel Dünya Koleji öğrencilerine özel Office 365 ücretsiz olarak verilen imkânlardan biri. Bu imkân sayesinde öğrencilerde dersi kaçırma yada ‘’3 ay önce derste ne işlemiştik?’’ endişesi olmayacak.

Özel Dünya Koleji bunu nasıl sağlıyor?

Öncelikle Office 365 ile gelen özellik ile her öğrenciye ait özel bir kullanıcı adı mevcut. Öğrenci hasta veya özel sebeplerle şehir dışında, ama dersi de kaçırmak istemiyor. Öğrencinin öğretmenine bilgi vermesi ile kendisine verilen özel yazılım ile sınıfındaki akıllı tahtaya bağlantı yapıyor ve o anda derste ne yazılıyor ya da hangi program açıksa eş zamanlı olarak kendi bilgisayarından ya da tabletinden takip edebiliyor. Öğretmeninin sınıf içindeki sorulara sesli veya yazılı olarak cevap verebiliyor. Öğretmenin sınıf içinde yapmış olduğu anlık anketi ve anket sonuçlarını görebiliyor. Tahtada yapılan, öğretmenin söylediği her şeyi duyup görebilir. Aynı yazılım üzerinde arkadaşları da bulunduğu için öğretmeninin vereceği grup çalışmalarını birlikte yapabilir.

’’Çocuğunuza vereceğiniz en değerli armağan kaliteli bir eğitimdir’’ diye yola çıkan  Özel Dünya Koleji’nde eğitim-öğretim öğrenciler için yapılan teknolojinin eğitim içinde en iyi kullanılabilirlik projeleri bunun gibi birçok örnek ile devam edecek.

Editör: Haber Merkezi