Kurumlar arasında imzalanan protokol çerçevesinde birlik üyesi çiftçilere; Üretici Kart ile üye aidatlarını 5 ay vade ve faizsiz ödeme, Üretici Kart ile yapacakları alışverişlerinde ise 5 ay vade fırsatı sunuluyor. Yanı sıra 25.000 TL’ye kadar kefilsiz, 50.000 TL’ye kadar tek kefilli özel faiz oranı ile kredi imkanı ve hayvan alım kredisinde 60 ay vade ve %100’e varan kredilendirme olanağı sağlanıyor.

Bankanın İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet KACAAĞA ile birlikte iş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Ödemiş Şube Müdürü Güliz AYDOĞAR şunları söyledi; “2003 yılından bu yana, Deniz’in bereketini toprağa, toprağın bereketini de çiftçimize, ülkemize aktarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tarım sektörünü en fazla destekleyen özel banka olarak, tüm kaynaklarımızla üreticilerimizin yanında olmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. Bu anlayış çerçevesinde İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile birlik üyelerine ödeme ve avantajlı kredi imkanı sunduğumuz iş birliğine imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. Milli bir mesele olarak ele aldığımız tarım alanına destek vermeye, üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz”.

DenizBank

DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan bankanın hisseleri, 28 Eylül 2012’de Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’a, 31 Temmuz 2019 itibarıyla ise yine bölgesinin en büyük kuruluşları arasında yer alan Emirates NBD’ye devroldu.

Farklı finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmayı hedefleyen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 749 şubesi ile 14 bine yakın çalışanı; beş yerli ve üç uluslararası finansal iştiraki, altı yerli finansal olmayan iştiraki ve Bahreyn’de bir şubesi bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

Editör: Haber Merkezi