Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulları arasında düzenlenen proje yarışmasında, Ödemiş Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencisi Deniz Danacıoğlu jüri özel ödülüne layık görüldü.

Konuyla ilgili bilgi veren Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr Yılmaz Şayan, "2010-2011 Eğitim öğretim yılında Ödemiş Meslek Yüksekokulumuzda açılarak öğrenci yetiştirmeye başlayan Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğretim elemanları ile kısa sürede arzu edilen eğitim düzeyine geldi. Bunun en güzel kanıtı da okulumuzda okuyan bir öğrencimizin aldığı ödül oldu. Nitekim,  Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı 2’ ci sınıf öğrencisi Deniz Danacıoğlu, Yaratıcı düşünceye sahip öğrencilerin yenilikçi projelerini ekonomik bir değere dönüştürmelerine katkıda bulunmak ve farklı programlarda öğrenim gören öğrencilerin birlikte çalışarak ürün geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla tüm meslek yüksekokulları arasında düzenlenen VIII. Meslek yüksekokulları arasi PROJE YARIŞMASI ’n da, Ödemiş Meslek Yüksekokulunu “BUTİK İÇLİ PEYNİR” Projesiyle temsil ederek JÜRİNİN ÖZEL ödüne laik görülmüştür. Bu projesin de amacı; peynirde çeşitliliği artırmak ve peynir ile yakışacak farklı bir ürünü bir araya getirerek yeni tatlar yakalamaktı. Bunda da başarılı oldu. Öğrencimizi ve Proje danışmanı hocası Öğr. Gör. Serap Fenderya'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Projede danışman hocası Öğr. Gör. Serap Fenderya'nın yardım ve önerileriyle Teknolojinin yaygın olarak kullanıldığı bu yarışmada, hayallerinin gerçekleşmesine doğru bir adım atarak gıda ile ilgili tek ürünü ortaya koyup okulunu ve kendini başarılı bir şekilde temsil etti.

Editör: Haber Merkezi