Ödemiş Belediyesi Fen İşleri ekipleri parke taşı ihtiyacı olan sokaklarda çalışmalar yapıyor. Ödemiş Demircili Mahallesinde bin metrekarelik alanda başlatılan çalışma hızla devam ediyor.  Büyükşehir yasası ile çalışma alanı genişleyen belediyeler birçok yere hizmet götürme konusunda sıkıntı yaşıyor. Sorumluluk alanları dışındaki mahallelerde de vatandaşları mağdur etmemek adına ilçe belediyeler çalışmalar yapıyor.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem Demircili Mahallesi'nde yapımı süren kilitli beton parke çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Vatandaşların mağduriyetlerinin çözüme kavuşturmak adına süren parke çalışmalarını yakından inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, imkânları zorlayarak belediye olarak her yere ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

Demircili Mahalle Muhtarı Ülkü Coşkun muhtar olarak mahallerindeki ihtiyaçların giderilmesi için belediye ile sürekli irtibat halinde olduğunu belirterek, en küçük sıkıntılarında Ödemiş Belediyesi’nin ilgilendiğini söyledi.  Ulaşımda sıkıntı yaşanan sokakların parke ve asfalt ihtiyacı olduğunu söyleyen Coşkun, “ Büyükşehir yasası ile İzmir Büyükşehir Belediyemizin her yere yetişmesi sorun oluyor. Ödemiş Belediyemizin durumunu biliyoruz. Acil olan ihtiyaçlarımızı belirtikten sonra belediye başkanımız Mahmut Badem, ellerinden gelen imkânları seferber ediyorlar. Ayrıca mahallemizi ziyaret ederek çalışmalarda bir aksaklık olup olmadığını da denetliyor. Sorunlarımızla yakından ilgilenmesi bizleri mutlu ediyor.”

Bu yaz su sıkıntısı yaşamak istemiyoruz

Geçen yaz su kesintilerinden dolayı büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Coşkun, “Özellikle hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız su kesintileri sebebiyle mağdur oldu. Bu yaz aynı sıkıntıların yaşanmaması için İZSU yetkililerini şimdiden bu konuyla ilgilenmelerini istiyoruz.”

Anayollarının asfaltlanmasını isteyen Demircili Mahalle sakinleri, yaklaşık bin yüz nüfuslu olan Mahallelerinin daha yaşanabilir olmasını istediklerini ve bu konuda yetkililerin gerekli çalışmaları yapmalarını beklediklerini dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi