Hem sağladığı istihdam hem de ilçe ekonomisine katkısı açısından Tire’nin köklü ve büyük işletmelerinden biri olan Delikanlı Ticaret, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu yıl Tire Park AVM’de gerçekleştirdi. Tire Park AVM’de hizmet veren Doruk İşletmecilik’te düzenlenen iftar davetine Delikanlı Ticaret bünyesinde çalışan personel ve aileleri katıldılar. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar yemeği herkesin kucaklaştığı bir dayanışma gecesi şeklide gerçekleşti.

ÇALIŞANLARINA SERVİS YAPTI

İftar davetinin ev sahibi olan Delikanlı Ticaret sahibi Mehmet Delikanlı, çalışanlarının rahatı için son derece özenle hazırladığı yemek organizasyonunda zaman zaman çalışanlarına servis yaptı. Delikanlı’nın bu davranışı, çalışanlarına verdiği değeri ortaya koyarken, yemeğe katılan konuklar tarafından da takdirle karşılandı.

EMEKTAR ÇALIŞANLARA PLAKET

Ezanın okunmasıyla başlayan iftar yemeğinde, bir konuşma yapan Mehmet Delikanlı, uzun yıllardır kendisine ve işletmesine hizmet vermiş emektar çalışanlarına da plaket takdim etti. Çalışanlarına verdikleri emekten dolayı teşekkür eden Delikanlı, isimleri tek tek anons ederek plaketlerini verdi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

DOĞUM GÜNÜNÜ ATLAMADI

İftar yemeğinin ardından ise Delikanlı Ticaret Beko Bayii çalışanlarından Mustafa Delikanlı’nın doğum günü için hazırlanan pasta sürpriz oldu. Mehmet Delikanlı’nın kendi çalışanının doğum günü için yaptırdığı özel pasta, alkışlar eşliğinde kesildi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Delikanlı Ticaret personelinin büyük bir aile olduğunu dile getiren Mehmet Delikanlı, “Biz büyük bir aileyiz. Siz değerli personelimize bu organizasyonumuza teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyoruz.” 
Ercan ÇELİK

Editör: Haber Merkezi