Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, daire müdürleriyle belediye bünyesinde yeni kurulan Gönüllü Yaşam Sevinci biriminin çalışmalarını yerinde incelemek ve destek vermek için bir araya geldi.

Birimlerin çalışmalarının genel değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, hayırsever vatandaşlar İle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olan “Gönüllü Yaşam Sevinci” biriminin işleyişi hakkında genel bilgiler daire müdürleri ile  paylaşıldı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gönüllü Yaşam Sevinci” biriminde, belediye sınırları içinde yaşayan sosyal yardımlardan yararlanma hakkına sahip bulunan kimselere gıda, giyecek, temizlik, eğitim malzemesi ve kırtasiye, ev eşyası, beyaz eşya, mutfak eşyası, mobilya, elektronik, gibi yardımlar yapılıyor.

İhtiyaç sahibine ulaşmak için çalışmalarını titizlikle sürdüren Ödemiş Belediyesi, hayırsever vatandaşların yardımlarını bekliyor.  Evde kullanılmayan eşyalarını Gönüllü Yaşam Sevinci biriminde değerlendirmek isteyen hayırsever vatandaşlar, 544 20 30 numaralı telefonla görevlilere ulaşarak, evlerindeki eşyalarını aldırabiliyorlar.

 

Editör: Haber Merkezi