Tire ilçesinde SÜTAŞ Ege Sütçülük Projesi Tire Entegre Tesisleri açılış töreninin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Kiraz ilçesine geçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın resmi programında yer almayan ziyaret vatandaşları büyük sevince boğarken, Kiraz Belediyesi’ni de ziyaret eden ikili Başbakanlık otobüsünden vatandaşlara hitap etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, “Terörle mücadelemizde şu anda biz dikkat ederseniz tek cephede mücadele etmiyoruz; PKK'sı, PYD'si, DHKP-C'si, FETÖ'sü, DEAŞ'ı, hepsiyle bir mücadele. Büyük devlet, işte bu günlerde belli olur, büyük devlet bu operasyonlarda belli olur. Bizim şehitlerimiz ölü değil diri. Ne mutlu şehitlerin annelerine, babalarına. El Bab kuşatılmış vaziyette, bitti bitiyor” dedi.
Başbakan Yıldırım da Kiraz'ın Kiraz olalı böyle bir gün yaşamadığını belirterek, "Türkiye'nin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, bakanları herkes Kiraz'da… Cumhurbaşkanım çok teşekkür ediyoruz, bizi kırmadınız, Belediye Başkanımız Saliha Hanım'ı kırmadınız, söz verdiniz, 'Kiraz'a geleceğim' dediniz. AK Parti kadroları olarak, hükümeti olarak İzmir'imizin ve ülkemizin 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Amacımız, hedefimiz ay-yıldızlı bayrağı daha da yukarıya çıkarmaktır” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ayrıca geçtiğimiz günlerde Kayseri’de meydana geçen patlamada yaralanan Kirazlı er Kamil Yemez’i de ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerinde bulundular.
Editör: Haber Merkezi