Tire Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nün organize ettiği çocuklar için yapılan bahar şenliği okul bahçesinde yapıldı.
Tire Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi, çocuk gelişimi bölümü öğretmen ve öğrencileri okul bahçesinde toplanarak çocuklara bol oyunlu eğlenceli bir gün yaşattı.
Çocuk Gelişimi Bölüm Şefi Şehriban Marangoz yapılan etkinlikte okul öncesi eğitim kurslarına, anasınıfına ve kreşlere gidemeyen 0-6 yaş grubu çocukları okulla tanıştırmayı ve sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Düzenlenen etkinlikte, Çocuk Gelişimi Bölüm Şefi Şehriban Marangoz, Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmenleri Figen Demirtaş, Fatma Karaduman ve Filiz Bozkurt ile Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri okul bahçesinde toplanan yaklaşık 100 çocukla oyunlar oynayarak çeşitli etkinlikleri gerçekleştirdiler.
Çocuklar okul bahçesinde gruplara ayrılmış bulunan yüz boyama, çocuk oyunları, el işi kağıt kesme ve katlama, tişört boyama, pinpon topları ile ebru, el ve parmak baskısı etkinliklerinde gönüllerince eğlendi.
Elleri boyanan çocuklar beyaz tişörtlere el baskısı yaptılar. El boyama etkinliğinde çocuklar velilerinin de ellerini boyadılar.
Editör: Haber Merkezi