Ödemiş Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde ya da kırsal bölgelerdeki öğrencilerin oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirmesi amacıyla 125. Yıl Kültürpark’ta biraraya getiriyor.

Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım Komisyonu ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen programa Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, meclis üyeleri ve hayırsever vatandaşlar katıldı. Organizasyonun bu haftaki konukları Küre ve Hatipoğlu Hasan Erdem İlköğretim Okulu öğrencileriydi. Sabah saatlerinde 125. Yıl Kültürpark’a gelen çocuklar ilk olarak Belediye Başkanı ile sohbet ettiler. Başkan Mahmut Badem; “Çocuklar geleceğimizin teminatı, onların mutlu olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Sosyal Yardım Komisyonumuz tarafından organize edilen bu çalışmayla kırsaldaki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Onların güzel bir gün geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla da çeşitli hediyeler veriyoruz. Katkılarından dolayı hayırseverlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

 

İlk olarak geçtiğimiz haftalarda Köseler ve Kemenler mahallesindeki öğrencileri biraraya getiren Ödemiş Belediyesi, belirli periyotlarla bu çalışmalarını sürdürecek. 

Editör: Haber Merkezi