Ödemiş Belediyesi kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği’nin ikinci gününde Mursallı Mahallesi'nde yaşayan çocuklar eğlencenin tadını çıkardı.

Her gün farklı bir mahallede etkinlikler gerçekleştiren Ödemiş Belediyesi, çocukların eğlenebilmesi için her ayrıntıyı düşündü. Palyaçolar, masal kahramanları ve sihirbazın yer aldığı programda yapılan animasyon gösterileri ve yarışmalar çocuklara eğlence dolu saatler yaşatıyor. Etkinliğe katılanlara belediye tarafından ücretsiz elma şekeri, dondurma, simit-peynir, lokma gibi ikramlar dağıtılıyor.

Yayladaki torunlarına dergi hediye edecek

Etkinlik kapsamında çocukları eğlenen anneler belediye tarafından düzenlenen alanda çocuklarını izliyor. İzleyiciler arasında bulunan Sevim Kaçmaz, yaylada bulunan torunlarının eğlenceye katılamamasından dolayı üzgün. Fakat torunlarına Deneme Bilim Merkezi standında ücretsiz olarak dağıtılan Bilim Teknik dergilerini hediye edecek. Sevim Kaçmaz; “Bizler her zaman çocuklarımızı böyle eğlencelere götüremiyoruz. Belediyemize çok teşekkür ederiz. Üç torunum var. Tarla işlerimiz için bugün anne-babasıyla yaylaya gittiler. Buradaki etkinlikleri göremediler ama ben onlar için dergiler aldım” dedi.

Editör: Haber Merkezi