Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvadı.

Coronavirüs salgını sebebiyle 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı gelmesinin ardından Ödemiş'te ki 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş Gençlik Kolları seferber oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş Gençlik Kollarında bulunan gençler kurdukları evde destek hattını arayan 65 yaş üstü ihtiyacı olan vatandaşların alışverişlerini yaparak kendilerine teslim ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü, “2019 Aralık ayı sonunda Çin Wuhan da baş gösteren salgın hastalık Covid-19 un ülkemizde etkisini göstermesi itibariyle Ödemiş Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları #evdekal destek hattı oluşturarak yaşlılarımızın hizmetine koşmaya başladı. Halkımızın her daim hizmetindeyiz. Biz evin en küçükleri olarak, siz büyüklerimizin yardımına her zaman hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş Gençliği olarak 99 mahallemiz için elimiz taşın altında biz büyük bir aileyiz”

Sadece Ödemiş merkez mahallerine değil kırsal kesimde ki vatandaşlara da destek vereceklerini belirten Başkan Özgür Günlü "Gönüllü arkadaşlarımız ile birlikte ev de destek hattımıza ulaşan tüm 65 yaş üstü büyüklerimiz için seferberlik ilan etmiş durumdayız. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza yürekten inanıyorum" diyerek gençlik olarak her zorluğa hazır olduklarını dile getirdi.

Coronavirüs salgın tehlikesinin geçene ve sokağa çıkma yasağının kaldırılmasına kadar bu şekilde 65 yaş üstü vatandaşlara yardımcı olacaklarını belirtti.

CHP’li gençlerin siz isteyin biz getirelim #evdehayatvar" şeklindeki açıklamalarından sonra birçok vatandaş verilen irtibat numaralarını arayarak teşekkür etti.

#evdekal destek hatları:

ÖZGÜR GÜNLÜ : 0554 256 88 03

GÜNAY ERDAL : 0554 258 57 84

EMRE GELEN : 0538 684 55 09 - 0552 235 96 54 no’lu numaralarınıza ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi