CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı tarafından Berat Kandili dolayısıyla vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Cumhuriyet Halk Partililer, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Köy, Köy kapı kapı gezen CHP'liler, hafta başı Berat Kandilini de unutmadı.

Ödemiş’te Berat Kandili gecesi CHP Ödemiş İlçe Örgütü üyeleri Ödemiş’te bazı camilerde cami çıkışı cemaatin Berat Kandilini tebrik ederek,  kar helvası, kandil simiti, limonata, irmik helvası dağıttılar. İlçe Başkanı Nazan Dönmez ve yönetim, gençlik kollarından oluşan ekipler ikramları dağıtarak kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediler.

Vatandaşlara kandil simidi ikram eden CHP Ödemiş İlçe Başkan Yardımcısı Beşir Saygın, mübarek Berat Kandili’nin ruhunu yaşamak ve yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla vatandaşlara kandil günlerinde çeşitli ikramlarda bulunduklarını söyledi. Beşir, “Öncelikle tüm İslam aleminin ve hemşerilerimizin mübarek Beraat Kandilini kutluyorum. Böyle hayırlı bir günde, çeşitli ikramlarda bulunmayı düşündük. Bizler inançlarımızı özgürce yaşayabiliyorsak bunu en başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun kurduğu Cumhuriyetimize borçluyuz. Bugün toplumumuzun milli ve dini duygularını siyasete alet ederek sömürenler var. Bizler dini ve milli duygularımızı değerinde sahip çıkacağız.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi