HABER: DİLEK AYVALI
Geçtiğimiz Ocak ayında yapılan CHP İlçe Kadın Kolları Kongresinde aday gösterilen ve seçilen CHP Tire Kadın Kolları Başkanı Gülgün Gözeger, 9 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile saha çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Tire İlçe Kadın Kolları Başkanı Gözeger muhabirimize yaptığı açıklamada, “Yönetim Kurulumuz 9 kişilik ancak yedek üyelerimiz dahi tüm çalışmalarımıza katılıyorlar. 15 günde bir yönetim kurulu toplantısı yapıyoruz. İl Kadın Kolları genişletilmiş toplantılara katılıyoruz. Yönetim kurulumuz ilk olarak Uğur Mumcu gecesi düzenledi. Tüm özel gün ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Büyük katılımlı bir çay düzenledik. 8 Mart’ta Tire’deki tüm kadınlarımıza ulaşarak birer çiçek takdim ettik. Akşama şiir dinletisi programı yaptık” dedi.

Kadın üye sayımızı artıracağız
Başkan Gözeger, önümüzdeki süreçte önceliklerinin parti üye sayısını artırmak olduğunu kaydederek, “Yaklaşık 500 kadın üyemiz var. Bunu artıracağız. Önemli bir seçim var önümüzde. Bir yıl kaldı. Mahallelerde toplantılara başladık. Mahalle temsilcilerimiz ile istişareler yapıyoruz sürekli. Kırsaldaki kadınlarımızla görüşüyoruz. Kadın olmadan siyaset olmaz. Biz kadın kolları olarak Tire’de kadının siyasetteki önemini anlatmak istiyoruz. Kadının gücü ve varlığı olmazsa hiçbir işte başarılı olunmaz. Bunu anlatarak yine ilçemizde başarılı bir seçim sonucu almak için gece gündüz var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi