HABER:GÜLÇİN ÖNEM 
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolaysıyla Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Örgütü ve Kadın Kolları Başkanlığı Ödemiş’teki işçi kadınları iş yerlerinde ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, beraberinde partisinin Kadın Kolları Başkanı Emine Barut, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar ve partililer ile birlikte tekstil atölyelerindeki tekstil işçisi kadınlar ile patates fabrikasında çalışan emekçi kadınları ziyaretlerde bulunarak günlerini kutladı. İşçi, emekçi kadınlarla birebir sohbet eden partililer kadınlara aynı zamanda karanfil hediye etti.
Kadın emeğinin daha çok değer gördüğü günler için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen İlçe Başkanı Nazan Dönmez, kadın emeğinin en yüce değer olduğunu söyledi.
Dönmez, “Türkiye Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir” sözü çok doğrudur. Evet, dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının emeği ile oluşuyor. Kadınlarımız evde, iş yerinde, fabrikalarda, atölyelerde, okulda, tarlalarda her yerde emekleri ile çalışıyorlar. Bizi biz yapıyorlar. Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde ilçemizde tekstil atölyelerinde, patates fabrikalarında çalışan kadınlarımız ile bir araya gelerek onların günlerini kutladık. Ülkemizde kadın emeğinin değerini görebilmesi için kadın cinayetlerinin yaşanmaması için çocuk gelinlerin olmaması için Cumhuriyet Halk Partisi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun.”
Kadın Kolları Başkanı Emine Barut ise, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde ilçe başkanımız, gençlik kolları başkanımız ve partililerimiz ile birlikte ilçemizde çalışan kadınlarımıza ziyaretler ederek günlerini kutladık. Bizler, güzel ülkemizde kadınlarımızın hak ettiği değeri görmesi için çalışan insanlarız. Bu anlamlı günde de tüm emekçi kadınlarımızın yanında olurken kadına karşı şiddetin son bulmasını temenni ediyoruz. Kadın cinayetlerine kadına şiddete çocuk gelinlere hayır diyoruz.”

Editör: Haber Merkezi