HABER: DİLEK AYVALI


CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Sezer seçim çalışmaları çerçevesinde Tire’de bir takım ziyaretlerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Tire İlçe Binasında parti yöneticileri ile bir araya gelen CHP’li aday Sezer daha sonra Tire Ziraat Odası’nda oda başkanı ve yöneticilerin bulunduğu toplantıda konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu, Ziraat Odası Meclis Başkanı Münci Falakalı, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Atmaca, Mustafa Pehlivan ve Kırtepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Elibol’un katıldığı toplantıda CHP Milletvekili Adayı Sezer’e CHP İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, Tire Belediye Meclis Üyesi Mustafa Önem ve Yücel Özen eşlik ettiler.

ÖNCE TÜRKİYE, ÖNCE VATAN

Buradaki toplantıda konuşan Milletvekili Adayı Hüseyin Sezer, İktidar partisinin 13 yıl iktidarda kalması sayesinde edindiği siyasi gücün kibire ve şımarıklığa neden olduğunu ifade etti. Sezer konuşmasını şöyle sürdürdü, “Israrla Türkiye yeniden bir seçime kilitlendi. Ve bu ısrarları bir karmaşıklığı da beraberinde getirdi. Anaların feryatları yükselmeye başladı ve gençlerimizi kaybetmeye başladık. CHP olarak Türk halkının önünde siyasetçiler olarak önce birlik beraberliğimiz, önce Türkiye ve önce vatan diyoruz. Bunu koruyacak bir siyasi yaklaşımı Türk halkının önüne koyuyoruz. Konu vatansa ve insanımızsa herkes kendine çeki düzen vermeli. Huzur bozmayan bir yapı oluşturulmalı. İnsanlarımızı ayrıştıran ve yok sayan bir siyaset üslubundan siyasetçilerin çekilmesi gerekiyor. Türkiye’nin ihtiyacı uzlaşıcı bir siyaset.”

TÜRKİYE’NİN YÖNETİLEMEME SORUNU VAR

Yapılacak olan seçimin halk tarafından mutlu bir seçim olarak görülmediğini ancak umutlu bir seçim olarak görüldüğünü kaydeden Sezer, “Ülkenin sorunlarını çözmede CHP olarak irademiz olduğunu söyleyebiliriz. 7 Haziran’dan önce biz Türkiye’nin ekonomik gelişmelerinin üretim ekonomisine dönmesi gerektiğini söylüyorduk. O gün kaynak tartışmasını sürdürenler bugün trenin ardına takılan vagonlar gibiler. Seçim beyannamelerinde bizim söylediklerimizi görüyoruz. Bu da ciddi anlamda tartışmanın ortadan kalktığını ve Türkiye’nin kaynak sorunu değil yönetilememe sorunu olduğunu ortaya koyuyor” dedi.

Odaların sıkıntılarının ve sorunlarının olduğuna da değinen Milletvekili Adayı Sezer, “İzmir Büyükşehir Belediyesinin Kooperatiflere destekleri baki ama bunların daha güçlü şekilde olması için merkezi hükümetin destekleri ile üreticiyi yeniden ayağa kaldırmak ve kalıcı çözüm oluşturmak için CHP olarak var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Tire Ziraat Odası Başkanı Halil ibişoğlu da İzmir Büyükşehir Belediyesi özellikle önceki dönemde ova yollarını yaparak verdiği desteği ve hizmeti hatırlatarak, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Tire’ye verdiği desteği Türkiye biliyor. Bilindiği gibi Tire Süt Kooperatifi de projeleri ile dünyaya ve Türkiye’ye örnek oluyor” dedi.

Milletvekili Adayı Sezer ve beraberindekiler daha sonra Tire Süt Kooperatifi, Derebaşı, Gökçen ve Peşrefli mahallelerini ziyaret etmek üzere Tire Ziraat Odası’ndan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi