HABER: AYŞE AKYÜZ


İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hakkı Akalın, Hüseyin Sezer, Serdar Değirmenci,  CHP Ödemiş ilçe örgütünü ziyarette bulunarak partililerle buluştular. CHP İlçe binasında partililere yönelik birer konuşma yapan aday adayları projeleri ile ilgili bilgi verdiler. Adayların CHP İlçe Başkanlığından sonraki durağı Koca başkan Emin Öztürk oldu.

CHP Aday adayları Ödemişte bulunan kurum ve kuruluşların ardından yerel basını ziyarette bulunarak kendilerini tanıttılar. İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Sezer “Cumhuriyetimizin değerleriyle yaşamak, istediğimiz bir ülkeyi yeniden inşa etmek için çok önemli bir seçim yaşayacağız. 90 yıllık çınar yeni filizleriyle iktidara yürüyor. ”dedi.

İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hakkı Akalın “Cumhuriyetimiz onurlu bir mücadele ile kazanıldı. Devrimler ile taçlandırıldı, birlik içinde dirlik içinde emek ile ve hak edilerek kazanıldı. Ben bu inançla yola çıktım. Çıkmış olduğum bu yolda herkesten destek istiyorum.”

İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hakkı Akalın Serdar Değirmenci, “15 yıl il genel meclis üyeliği yaptım. İzmir’in 30 ilçesinde 597 köyünde hizmet ettim.  Yıllar süren parti kültürümle, şimdi de TBMM’ sinde hizmet etmek istiyorum. Ve partililerimden destek istiyorum.”

Editör: Haber Merkezi