HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
CHP İl Başkanı Yücel, örgüt buluşmalarında yaptığı konuşmada, İzmir yerelinde önceliklerinin Kiraz ve Ödemiş’inde aralarında bulunduğu ve son seçimde kaybedilen 8 ilçe’yi kazanmak olduğunu ifade etti.

Yücel,hedef 30'da 30
Partimizin birliğe ihtiyacı var. Yapacağımız her çalışmada başarının anahtarı birlik ve çok çalışmak. Bugün Beydağ’da örgütümüzle bir arada olmaktan ve sizlerin bu yakın ilgisinden çok mutluluk duydum. Beydağ’da yerelde iktidarız ve bu hizmeti iyi yaptığımız, halkımızın seçimlerde tekrar tekrar verdiği destekten belli oluyor. Beydağ bizim için önemli. Yerelde CHP’nin başarısını göstermesi açısından çok önemli bir ilçemiz. Büyükşehir Belediyemiz Beydağ’a ve bölgeye yaptığı hizmetlerle ilçelerimizin kalkınmasına çok katkı koyuyor. Bu hizmetler her geçen gün aratarak sürecek. Özellikle kaybettiğimiz 8 ilçe’de yerel yönetimleri de geri kazanarak, İzmir’de 30’ta 30 hedefimizi gerçekleştirmeye kararlıyız. Büyükşehir Belediyesini de kazanarak, CHP İktidarına İzmir’den rekor bir destek vereceğiz. Bu yolda herkese çok ihtiyacımız var, toplumun her kesimini kucaklamak zorundayız.

Ödemiş’e 2019 müjdesi
CHP İzmir İl Yönetiminin İlçe ziyaretlerinde son durağı Ödemiş oldu. Ödemiş ilçe başkanı Mehmet Birlik “Bugün il başkanımızın bizleri dinlemeye gelmesi, ilçemizi ziyaret etmesi bizim için çok anlamlı. İl başkanımıza ve yönetimimize çok teşekkür ediyoruz. Örgütümüzle birlikte Ödemiş’te seçimi kazanacağımızı bir kez de onların huzurunda dile getiriyorum. Biz CHP olarak Ödemiş’i alacağız” dedi.

İlçe ziyaretinde partililere seslenen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il başkanı Deniz Yücel “Ödemiş’e CHP’li belediye müjdesi vererek, şunları ifade etti.

Baharın gelişinin müjdelendiği, doğanın yeniden canlandığı bugünlerde Ödemiş ilçe örgütümüz ile birlikte olmaktan çok mutluyuz. Buradan şimdiden Ödemişlilere bir müjde de biz verelim. Özlediğiniz hizmeti ve beklediğiniz projeleri üretecek,  üreticisini kalkındıracak, cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak adaletli yönetim sergileyecek CHP’li belediyeniz, 2019’da sizlerin emrinde olacak. CHP olarak sadece Ödemiş’i değil 2014’te kazanamadığımız 8 ilçenin tamamını kazanacağız.  Bizim başarımızı engellemek, halkımızın kafasını karıştırmak için seçim yasalarıyla, ittifak düzenlemeleri ile oynayıp duran bir iktidar var. Seçimde güvenliği şimdiden yok saymaya çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye AKP’ye mecbur değildir. Artık hangi hamleyi yaparlarsa yapsınlar 2019’da CHP iktidarını engelleyemeyecekler. Biz örgüt olarak hem halkımıza, hem sandıklara sahip çıkacağız. Bunun için hep birlikte mücadele edip, gece gündüz çalışıp 2019’un Türkiye’ için cumhuriyet ve demokrasi değerlerinin yeniden yüceltildiği, toplumsal barışın kalıcı olarak sağlandığı bir milat olmasını sağlayacağız. Hepimiz önce Türkiye’miz ve partimiz diyerek çalışacağız. Ödemiş örgütümüze çok güveniyorum. Ödemiş’te seçim kazanmamızın anlamı çok büyük olacaktır. Bu yolda neye ihtiyaç duyarsanız, il başkanlığı olarak her zaman yanınızda olacağız.

Gece gündüz demeden çalışacağız
Artık tek hedefimiz 2019’da yerel ve genel seçimleri kazanmak.. İzmir’de ilk hedefimiz, aralarında Kiraz’ında olduğu ve bir önceki seçimlerde kaybettiğimiz 8 ilçede seçimleri yeniden kazanmak. Bizim Kiraz’a ve diğer 7 ilçeye bir borcumuz var. Seçimleri kazanarak bu borcumuzu hizmetlerimizle ödeyeceğiz. Gece gündüz demeden çalışacağız. Bu süreçte Kiraz’ın hep yanında olacağız ve birlikte çalışacağız. Neye ihtiyacınız olursa hep sizleri dinlemeye ve birlikte çalışmaya hazırız. Kiraz CHP’nin sosyal ve adaletli, hizmet üreten ve insan odaklı belediyecilik anlayışını fazlasıyla hak ediyor. Bize düşen tek vücut olarak, uyumlu bir çalışma ortaya koymak. Bunu birlikte başaracağımıza ve ilk seçimde Kiraz’da belediyeyi alacağımızdan hiç kuşkum yok.



Editör: Haber Merkezi