Ödemiş CHP İlçe Örgütü Kadın ve Gençlik Kolları Cumartesi ve Pazartesi günü yapılan bir seçimle kongreye gitti. Cumartesi günü saat 11.00 ve 15.00 arasında parti binasında yapılan Gençlik Kolları kongresine tek listeyle gidildi. Yapılan kongrede mevcut başkan Mehmet Dalar güven tazeledi. Kongre CHP’li gençler uzlaşı içerisinde kongreyi tamamlandı. Kongreye ilçe Başkanı Nazan Dönmez ve kadın kolları başkanı Emine Barut destek verdi. Destek veren tün gençlik kollarıma çok teşekkür ederim.

Başkan Dalar seçimlerin ardından yaptığı basın açıklamasında şuna değindi. Dalar ; “Uzun zamandan beri yürüttüğüm gençlik kolları görevime aydınlık yarınlarda meşale olmak adına yeniden aday oldum. CHP gençlik kolları olarak tek liste halinde seçime gittik. Beni onura ederek yeniden göreve getiren arkadaşlarımdan aldığım güvenle önümüzdeki dönemde en iyi şekilde görevimi yerine getireceğim” dedi.

BARUT  ; “HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA VERİRSEK BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOKTUR.”

Pazartesi günü saat 11.00 ile 15.00 arasında ilçe parti binasında gerçekleştirildi. Kadın Kolları üyeleri saat 11.00’de parti binasına gelerek oylarını kullandılar. Kongre öncesinde bir konuşma yapan Başkan Barut ; “Ödemiş CHP olarak kongrelerimiz devam ediyor önce ilçe kongremiz ardından gençlik kolu kongremiz bugünde Kadın kolu kongremizi gerçekleştiriyoruz. Kongrelerimizin partimize hayırlı olmasını dilerim. İlçemizdeki olağanüstü kongrenin ardından kadın kolları başkanı olarak atandım, yaklaşık 1 buçuk yıldır bu görevi layıkıyla yapmak için elimden geleni yaptım. Ben inanıyorum ki ilk yapılacak yerel ve genel seçimlerde bizler Cumhuriyet Halk Partili kadınlar ülkemizi bu karanlık günlerden kurtaracak. AKP’nin baskıcı zulmünden kurtularak Cumhuriyet Halk Partisini aydınlığa taşıyacağız” dedi.

Başkan Barut sözlerini şu cümlerle tamamladı ; “Biz cumhuriyet kadınıyız, Atatürk’ün evlatlarıyız, onun ilke ve inkılâplarına sahip çıkacağız. Ülkemizdeki bu gerici zihniyeti hep beraber dur diyeceğiz. Hep birlikte omuz omuza verirsek başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.” şeklinde konuştu.

 Yapılan seçimlerin ardından gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri; Zafer Altıkulaç, Mehmet Ali  Balcılar, Abdullah Cüce , Fatma Düz, Zülal Ekiz, Günay Erdal, Mustafa Karamanlıoğlu, Cansu Okumuş, Kadriye Özdemir, Yeliz Poslu, İlhan Süllü, Tayfun Urtimur, Caner Yalçınkaya, Bekir Yatağan oldu.

Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu ;  Şükran Ayhan, Ferah Aydıner, Emel Aytun, Binnaz Duran, Gülşah Durukan, Şeyda Gere, Metin Gönül, Hülya Şengül oldu.

Editör: Haber Merkezi