CHP Ödemiş İlçe Başkanlığının düzenlediği geleneksel aşure etkinliğine vatandaşların ilgisi büyük oldu. Sağlık tedbirleri alınarak yapılan etkinlikte vatandaşlar teşekkür etti.

Salı Pazarında yapılan aşure dağıtımına Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, İlçe Başkanı Hamdi Halis, Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kaya Görgülü,  Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü, İBB Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları ve partililer katıldı.

CHP’li gençlerin Salı Pazarında dağıtımını gerçekleştirdiği 2 bin adet aşure dakikalar içerisinde tükendi. Aşure dağıtımına büyük ilgi gösteren vatandaşlar CHP’lilere hayır duaları eşliğinde teşekkür etti. Etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, “Dağıtılan bu aşure güzellikler, birlik ve beraberlikler getirsin. İnsanlarımıza hizmet etmek, daima güler yüzle onlara hitap etmek, onları mutlu kılma asıl maksadımız ve hedefimiz. Paylaşmanın en çok ihtiyaç duyulduğu pandemi döneminde sağlık tedbirlerini alarak düzenlediğimiz etkinliğimizde vatandaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Bu zor günleri hep birlikte dayanışmayı sürdürerek atlacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi