Yemeğe  İl Başkanı Ali Engin, Eski İl Başkanı Tacettin Bayır, milletvekilleri Alâeddin Yüksel, Musa Çam, MustafaMoroğlu, Eski Milletvekillerinden Muarem Toprak, Ali Rıza Bodur, CHP İlçe Başkanı Ali Fuat Özbudan, çevre ilçelerden gelen partililer ve Bayındırlılar katıldılar.

İlçe Başkanı Özbuldan “Önümüzde bir yerel seçim var bu yerel seçimde hepimiz canla başla çalışmamız gerekiyor kimseyi ötelemeden ölümüne çalışmalıyız Bayındır’ı sonra İzmir’i CHP bayrakları donatacağız” dedi.

Milletvekili Musa Çam “Ak Parti’nin 11 yıllık Türkiye’yi karanlık ortama çeviren ve kafasının arkasında gerici, muhafazakâr bir Ortadoğu Türkiye’si yaratılmak istenen bir AKP’ye karşı bir İktidar mücadelesinin ışıklarını hep beraber yakmamız gerekiyor.  Atatürk’ün bize emanet ettiği Laik ve Demokratik Cumhuriyeti koruyacağız yada onlara teslim etmiş olacağız. Hepimize tarihsel sorumluluk düşmektedir. Bu seçim Türkiye’nin kader seçimidir” dedi.

            İl başkanı Ali Engin, “Bayındır Belediye Başkanı başarısızlığını Büyükşehir Başkanı üzerine havale etmeye çalışıyor. 9 yıldır buraya verilen desteği söylemeye gerek yok 30 ilçemizde CHP kazanacak bu akşamdan itibaren komşularınıza söyleyin Bayındır’ı CHP kazanacak.”

Alaattin Yüksel “ Başbakan’ın talimatıyla öğretmenlerimiz meydanlarda özlük haklarını ararken, Anayasal protesto haklarını kullanırken, üzerlerine tomalarla yüründü. Öğretmenlerimiz yerlerde süründü. Bunlar dersliklerde okullarda kız ve erkek öğrencileri ayırmaktadırlar 2023 hedefleri arasında bu var demiştim beklemediler Meclis başkan vekili, kız ve erkek okulları ayıralım diye yumurtladı” dedi.

            Moroğlu  saz çalıp türkü söyledi

İzmir CHP millet vekili Mustafa Moroğlu sazını ele alarak sahneye çıktı hem çaldı hem söyledi hem de Çanakkale, dağlarıma bahar gelmiş, bir şafaktan bir şafağa  şarkılarıyla davetlileri oynattı.

Kendiside ortaya çıkarak davetlilerle birlikte harmandalı oynayarak geceye renk kattı.

Belediye başkan aday adaylarından Hüseyin Tamer Yanık, Ardahan Totuk, Ufuk Sesli, Ruhi Aksan el ele vererek birlik beraberlik mesajları vermeleri alkışlarla karşılandı.   Bayındır Pınarlı Köyü Folklor ekibinin gösterileri de bol bol alkışlandı. Yemek geç vakitlere kadar devam etti.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi