HABER: AYŞE AKYÜZ 


        CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ayten Gülsever bir cesaret örneği gösterip İzmir BOTAŞ’taki görevinden istifa ederek geçtiğimiz günlerde aday adalığını açıklayarak Ödemiş’te bir dizi ziyaretlerde bulunmuştu. Kendisi de aslen Tireli olan Ayten Gülsever dün Ödemiş’e gelerek, Ödemiş Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Terziler Odası ziyaretinin ardından Ödemiş Maddeni İşler ve Demirciler Odası’na ziyarette bulunan Gülsever Başkan Erol Nokta ile bir süre sohbet etti. Ardından Ödemiş Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz’u ziyaret eden Gülsever ’in son durağı Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran oldu.

Gittiği kuruluşlarda neden bu yola çıktığını anlatan Gülsever; “Ben 1970 yılında Varto’da doğdum, ama çocukluğum Tire’de geçti. Ailemin de desteği ile 2015 seçimleri için İzmir CHP 2. Bölge Milletvekilli Aday Adayı oldum. Ben Atatürk Devrim ve ilkelerine sahip çıkmak, yurttaş kardeşliğin özgürlüğünü savunmak, gezi direniş ruhunu meclise taşımak, insan onurunu ve insan haklarını savunmak ve eşit temsil eşit temsil hakkını savunmak aday adayı oldum.”

Kurum ve kuruluş başkanları da Gülsever ‘in ziyaretinden memnun olduklarını belirterek başarılarının devamını dilediler.

Ödemiş Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz “Bir bayan olarak, Ayten hanımı mecliste görmek beni çok mutlu edecektir. Kadınların sorunlarının daha çok dile gelmesi için mecliste kadın vekillerin çoğunlukta olması gerektiğini düşünüyorum. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi