Cep Yakmayan Elektrik “KOLEN” Bayiliklerle Büyüyor !

 Türkiye’de elektrik enerjisini indirimli kullanabilmek abonelerin ortak beklentisi. Bu dileklere yanıt veren KOLEN Enerji, elektriği abonelerine daha uygun fiyatla, indirimli sunmasıyla öne çıkıyor. Daha düşük elektrik faturası vaadinin yanı sıra hizmet kalitesi ile de farklılaşan KOLEN; iş ortaklıkları, bayiliklerle büyümesine devam ediyor. KOLEN bayisi olmak isteyen yatırımcı sayısı her geçen gün artarken, şirket Türkiye genelinde öne çıkan illerde bayilik verme çalışmalarına devam ediyor.

Elektrik fiyatlarının cep yaktığı günümüzde KOLEN’e abone olan tüketiciler elektriklerini indirimli alıyorlar. KOLEN’in mensubu olduğu grup, Türkiye’nin lider elektrik enerjisi dağıtım yapısının da ortağı olarak öne çıkıyor. Türkiye genelinde 4 dağıtım bölgesiyle 11 ilde, 10 milyona yakın aboneye enerji taşıyıp, dağıtıyor.

KOLEN; elektrik faturalarında indirim vaadinin yanı sıra, abonelerine enerjiye dair her anlamda destek ve yardımcı olma iddiası ile lütfen telefon numaramızı arkadaş listenize kaydedin diyerek enteresan bir iş modeliyle öne çıkıyor. KOLEN, bayiliklerle büyüyor. KOLEN bayisi olmak isteyen yatırımcı sayısı her geçen gün artarken, şirket Türkiye genelinde bayilik vermeye devam ediyor.

Güçlü bir enerji partneri olan grup, elektrik enerjisinin yanı sıra doğalgazda da yatırımlarıyla öne çıkıyor. Yine mensubu olduğu grup İzmir ve Eskişehir’de doğalgaz dağıtımını gerçekleştiriyor. KOLEN, abonelerine taahhüt ettiği indirimi vaad ettiği süreçte vermeye devam ederek tüketicilerin sürpriz bir değişiklikle karşı karşıya kalmasını önlemesi bakımından da tercih sebebi oluyor.

Türkiye Genelinde Bayiler ve Bayiliklerle Büyüyor...

Elektrik enerji pazarında, vaat ettiklerinin arkasında duran ve yine abonelerinin memnuniyetini önemseyen yaklaşımıyla KOLEN’in her geçen gün daha çok itibar gördüğüne dikkat çeken KOLEN Genel Müdürü Kaya Uğur Karayurt, “Bu nedenle sadece abone olmak için yapılan başvurularda değil KOLEN bayisi olmak için yapılan başvuruların sayısı da her geçen gün artıyor. Bu durum bizi son derece mutlu ediyor, motivasyonumuzu artırıyor. Bizde zaten etrafımızdaki ekosistemi büyüterek, bayi, iş ve çözüm ortağı sayımızı artırarak büyümek istiyoruz” dedi.

 Bayilik Verme Konusunda İstekli

Yeni bayilikler verme konusunda son derece istekli olduklarına da işaret eden Kaya Uğur Karayurt şunları söyledi: 

“Gelen taleplere en hızlı şekilde dönüyor, adaylarla görüşüyoruz. Nitekim bayi olma prosedürünü son derece kolay tuttuk. Aramızda imza edilecek Bayilik Sözleşmesi ile KOLEN Yetkili Bayi unvanını kazanabiliyorsunuz. Tabi bu arada bayilik verirken, iş ortaklarımızı seçerken; potansiyel abonelerimize, KOLEN abonesi olmaları halinde, elde edecekleri avantajları, onlara vaat ettiklerimizi düzenli şekilde anlatacak, aktarabilecek, bizimle birlikte kol kola abonelerimize vaat ettiklerimizin arkasında durabilecek kişi yada işletme olmasına dikkat ediyoruz.”

 Nerelere Bayilikler Verilecek?

Uğur Karayurt, hizmetlerinden memnun abonelerle, uzun soluklu, sürdürülebilir ilişkiler kurarak başarıya ulaşılacağına inandıklarını da vurguluyor. KOLEN abonelerinin çok ama çok kıymetli olduğuna vurgu yapan Karayurt, “Bu abonelerimize hizmet vermekten imtina etmeyecek, aksine onların mutlu, memnun olması bayimizi de mutlu edecek, abone memnuniyetini her şeyin üstünde tutacak kişiler, işletmeler bizim için ideal bayi adaylarıdır” diye konuştu.

Tüm Türkiye’den, il ve ilçelerden başvuruları değerlendirdiklerini de belirten Karayurt, özellikle Adana, Adapazarı, Afyon, Ankara, Aydın, Bolu, Çorlu, Düzce, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul Anadolu yakası, İzmir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Tekirdağ, Uşak gibi illerin öncelikle değerlendirdikleri iller olduğunu da vurguladı.

 Abone başına bir danışman...

Abonelerine büyük önem veren KOLEN’in her abonesinin bir enerji danışmanı bulunuyor. Danışmanlarına istedikleri zaman ulaşabilen aboneler, sordukları sorulara açık, net cevaplar alabiliyorlar. Elektrik enerjisine dair takip edilmesi gereken bir konuları varsa ilgili danışmanları kendilerine her türlü desteği veriyorlar.

Yönetime etki edebilen Kolen aboneleri, her türlü görüş ve şikayetleri için; 444 9 556 nolu telefondan, 0555 056 56 56 nolu whatsapp numarasından ve [email protected] adresinden kolaylıkla ulaşabiliyorlar.


 

Editör: Haber Merkezi