HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
 Bayramın ikinci günü yapılan bayramlaşma töreni ardından Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ve protokol üyeleri şehit ve gazi yakınların ada unutmadı.

Bayramlaşmaya Kiraz Kaymakam'ı Mustafa Akgül, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Kiraz İlçe Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap, İlçe Jandarma Kıdemli Başçavuş Nazmi Dinçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yazıcı, Yardımcıları ve birim müdürleri, siyasi partiler, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve halk katıldı.

Protokolde bayramlaşmanın ardında Kiraz ilçe Kaymakamı Mustafa Akgül ile Belediye Başkanı Saliha Özçınar, şehit Ailelerini ziyaret edip, Bayramını kutlayarak, çiçek verdi. Kendisi de bir çocuk annesi olan Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Hisar, Tombullar, Veliler mahallelerindeki şehit ailelerini ziyaret etti.

 Başkan Özçınar, ilk ziyaretini, 2011 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde arazi taraması sırasında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özgür Küçük ‘ün (27) Hisar Mahallesi'nde yaşayan annesi Emine Küçük'e (60) yaptı. Şehit annesi Küçük ‘ün elini öpüp, Bayramını kutlayan Başkan Özçınar, Şehit annesini bir buket çiçek vererek, onların her zaman yanlarında olduklarını gösterdi.

Özçınar “Şehit annelerinin her zaman yanındayız"

Vatan için canını feda eden tüm şehitleri rahmetle ve şükranla andıklarını belirten Başkan Özçınar, "Memleketimizin, ecdad yadigârı mirasımızı koruma konusunda kararlı olduklarını belirten Özçınar sözlerini şöyle sürdürdü. Memleketimizin geleceğinde ihanetlerin, terörün olmamasını diliyorum"dedi. Her türlü övgünün, saygının ve fedakârlığın üzerinde olan şehit aileleriyle büyük onur duyduğunu belirten Başkan Özçınar şöyle devam etti: "Vatan için canını verenlerin ulaştığı şehitlik mertebesinin en yüksek makam. Şehit annelerinin acılarını aynı duygularla ile ortak olup, her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim." 

Editör: Haber Merkezi